transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud

Contact www.SMARTfinancial.ro

Contact: office arond smartpress punct ro

.

Pentru orice corespondenta fizica (inclusiv invitatii, produse pentru testat, alte obiecte etc.), expedierea trebuie facuta la adresa de corespondenta: SMART PRESS / SMARTfinancial.ro - Str. Ciocarliei nr. 6, Bragadiru, Ilfov (la Fastius Curier).

.

 

SMARTfinancial.ro este o publicatie financiara exclusiv online si NU reprezinta companiile sau organizatiile mediatizate in paginile sale. SMARTfinancial.ro este o publicatie mass-media, NU vinde servicii si produse ale companiilor sau organizatiilor mediatizate in paginile sale si NU poate oferi informatii de contact direct ale acestora.

 

 

 

.

.

SMARTfinancial.ro nu raspunde pentru comentariile postate de utlizatori (insa acestea vor fi sterse la orice solicitare adecvata, atunci cand nu sunt relevante sau etice). SMARTfinancial.ro isi rezera dreptul de a sterge orice comentarii lipsite de relevanta, care fac referiri abuzive la persoane sau orice elemente ce nu pot fi probate. Cei care comenteaza online prin postare de comentarii direct pe website pe marginea unor articole o pot face fara a inregistra un cont, datele personale ale acestora nefiind colectate in niciun scop. Acestia sunt insa obligati sa respecte normele etice, iar orice comentarii care incalca aceste norme si legile statului vor fi sterse. SMARTfinancial nu modereaza aceste comentarii, de aceea nu poate garanta lipsa comentariilor abuzive. La semnalarea acestora, vor fi insa sterse rapid.

 

 

 

.

.

Pentru serviciul de Newsletter, abonarea se poate face direct pe website. Oricand, va puteti dezabona foarte usor, prin click pe linkul special din emailul primit. SMARTfinancial.ro NU utilizeaza sub nicio forma SPAM, tocmai de accea dezabonarea este simpla si se face INSTANT.

.

.

 

Pentru servicii de publicitate sau orice alte informatii, SMARTfinancial poate fi contactat direct sau prin regia de publicitate ARBOinteractive.

.

.

Prevederi date personale - abonare newsletter

Prin abonarea la newsletter (doar cu ajutorul adresei de e-mail) va dati acordul cu privire la prelucrarea datelor personale. Oricand puteti sterge automat abonamentul la newsletter, ceea ce va insemna si stergerea automata a adresei de email din baza de date SMARTfinancial.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC SMART PRESS SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: Reclamă, marketing şi publicitate.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare in scopurile prezentate in prezentul regulament. Refuzul dvs. determină imposibilitatea abonarii la newsletter.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate altor destinatari, nu sunt comunicate tertilor.

Prin acceptarea termenilor si conditiilor, va dati acceptul pentru a primi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SMART PRESS SRL. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la office arond smartpress.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.


 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar