MyClicknet de la Romtelecom - noul serviciu gratuit pentru clientii Clicknet Romtelecom
Începând cu 28 septembrie 2011, clienţii de internet ai Romtelecom pot alege să beneficieze de noul serviciu gratuit MyClicknet.


Acesta este furnizat cu ajutorul unei tehnologii inovative ce recomandă automat utilizatorilor Clicknet Romtelecom mai multe ştiri, noutăţi, videoclipuri şi alte informaţii online din aria lor de interes.


Atunci când navighează pe web, clientul care a optat pentru activarea serviciului MyClicknet va beneficia de informaţii din zona sa de interes. Acestea vor fi oferite utilizatorilor în pagina web personalizată în funcţie de interesele şi preocupările sale (la adresa myclicknet.romtelecom.ro) sau prin intermediul unor spaţii dedicate din paginile web ale partenerilor, care vor fi adăugate în săptămânile următoare.


“Clienţii Romtelecom care aleg să utilizeze MyClicknet vor petrece mai puţin timp căutând informaţii şi se vor bucura mai mult şi mai repede de ceea ce îi interesează cu adevărat: conţinut relevant şi oferte care corespund preocupărilor lor online. De exemplu, un client MyClicknet pasionat de fotografie va avea la îndemână oferte de aparate foto şi informaţii utile din acest domeniu. Avem încredere că MyClicknet le va arăta clienţilor noştri o nouă faţă a internetului, personalizată pentru nevoile lor, oferindu-le o experienţă superioară de navigare web,” a spus Alina Petri, Director Divizia E-business şi Publicitate Romtelecom.


Clienţii pot opta pentru activarea serviciului dacă dau curs invitaţiei explicite de conectare care apare în timpul navigării pe web. MyClicknet poate fi activat sau dezactivat oricând doreşte utilizatorul (la adresa myclicknet.romtelecom.ro).


Noul serviciu este încă o iniţiativă a Romtelecom menită să îmbogăţească experienţa online a clienţilor săi, prin noi servicii.


MyClicknet se alătură serviciilor lansate cu succes în anii trecuţi: un e-shop pentru servicii telecom de la Romtelecom, e-bill şi plăţi online introduse încă din 2010, primul mall online de la un operator telecom – www.clickshop.ro, precum şi www.dolcetv.ro, care aduce o nouă experienţă TV pentru utilizatorii români şi portalul de ştiri şi divertisment cauta.romtelecom.ro.