Red Friday la Ferrari Store, reduceri de pana la 50%
Ferrari Store, magazinul tematic al mărcii Calutului Cabrat de pe Calea Victoriei, lansează începând de vineri, 9 decembrie 2011, o campanie exceptională de reduceri.

Discount-urile de până la 50% se vor aplica la toate produsele, inclusiv la cele premium, din cadrul colectiei LifeStyle.

"Este o perioadă în care clientii caută idei de cadouri autentice si cu o puternică valoare simbolică. Ceea ce oferim noi aici corespunde exact acestei dorinte iar gama diversificată a produselor face ca absolut oricine, de la cel mai mic membru al familiei, la un fan al competitiilor sau un om de afaceri să găsească ceea ce-i place. Prin acest program promotional dorim să oferim sansa tuturor românilor să ofere sau să-si ofere un cadou foarte frumos care reprezintă brandul cel mai fascinant în Români", declară Camelia Bazac CEO al Forza Rossa, grupul din care face parte Ferrari Store.

Magazinul oficial Ferrari este al doilea ca mărime în Europa, după cel de la Milano si comercializează produse ale colectiilor LifeStyle si Fan printre care: colectii bărbati, femei si copii, îmbrăcăminte si accesorii de lux, articole din fibră de carbon, souvenir-uri, ceasuri, high-tech, editii limitate, articole decorative, modele reduse (machete), articole sport si jucării, articole pentru casă, cărti si reviste, obiecte motorsport & memorabilia.

In mod exceptional, Ferrari Store va fi deschis si duminică, 11 decembrie, atunci când promotia se va încheia la ora 20.00, odată cu sfârsitul programului. Programul de lucru este intre orele 10.00 - 20.00.