Ferrari Four si 458 Spider - premiate la Bucuresti, in cadrul galei Top Gear Awards 2011
După o introducere si o prezentare a editiei 2011 a Top Gear Awards, redactorul sef al revistei Top Gear România a prezentat premiul pentru break-ul anului, acordat modelului Ferrari Four (FF).

“Ferrari este nu numai una dintre masinile cele mai frumoase sau spectaculoase, dar si cea mai inovatoare. Iar cel mai frumos lucru este că, desi design-ul s-a schimbat, masina păstrează cu totul ADN-ul si emotia unui Ferrari adevărat”, a declarat Lucian sonea, director de marketing al dealer-ului oficial Ferrari în România.

În cadrul aceleiasi gale, Ferrari 458 Spider a fost premiat ca decapotabila anului 2011.

“Pentru Ferrari, modelul Spider reprezintă un univers aparte. Fiind o tară în care verile sunt călduroase si profitând de litoralul Mării Negre sau de drumurile superbe precum Transfăgărăsanul, pe care chiar echipa Top Gear l-a promovat în întreaga lume, modelele decapotabile, cum ar fi California sau seria Spider din gama sport, sunt foarte căutate. Ferrari este un lifestyle, o tendintă, datorită senzatiilor unice ale experientei de a conduce aceste masini”, a încheiat reprezentantul Forza Rossa.

Ferrari Four si 458 Spider se bucură de o popularitate si de un succes foarte mare în România.

Pentru conditiile de iarnă si drumurile de munte, FF-ul este o masină perfect adaptată, fiind echipată, în premieră pentru un Ferrari, cu un sistem de tractiune integrală.

După cele mai recente premii primite de modelele 458 Italia si California în China, Marea Britanie, Germania, Elvetia, Italia, Polonia sau Statele Unite ale Americii, distinctiile Top Gear la Bucuresti reprezintă recunostinta de către cele mai renumite reviste de profil din lume pentru toată gama Ferrari actuală.