Experti Auto - platforma de consiliere pe piata auto second hand
Auto.ro a implementat Experti Auto, singura platformă din România care facilitează tranzactiile de masini second hand prin intermediul consilierii oferite de specialisti în domeniul auto.

Adresându-se atât cumpărătorilor cât si vânzătorilor de masini second hand, platforma Experti Auto implementată în cadrul portalului Auto.ro oferă un serviciu menit să faciliteze tranzactiile auto, să ofere consultantă, sigurantă si să conducă implicit către luarea celei mai bune decizii.

Avizul specialistilor reprezintă un factor important pentru majoritatea cumpărătorilor si vânzătorilor de masini second hand iar prin intermediul acestei platforme, Auto.ro le oferă accesul către expertii specializati în domeniul auto.

Experti Auto oferă mijloacele necesare evaluării corecte a oricărei masini.

Asistenta în vânzarea sau cumpărarea unei masini second hand este oferită prin consilierea tehnică, asistenta rutieră, depistarea defectiunilor, consilierea juridică, negocierea de pret si alte servicii conexe.

„Piata auto second hand din România este în continuă evolutie, acesta fiind si motivul pentru care Auto.ro dezvoltă continuu servicii inovatoare ce au ca scop final întâmpinarea necesitătilor utilizatorilor. Cumpăratorii si vânzătorii vor putea fi astfel asistati si sprijiniti în luarea unor decizii importante”, a declarat Bogdan Axinia, General Manager Auto.ro.

Misiunea site-ului Auto.ro este de a oferi utilizatorilor instrumente care să faciliteze procesul de vânzare, cumpărare si accesul la servicii complementare din domeniul auto.

În acest scop, echipa Auto.ro a dezvoltat platforma Experti Auto, oferind utilizatorilor posibilitatea de a apela la un profesionist specializat în domeniul auto pentru a lua cea mai bună decizie de vânzare-cumpărare.

Aceast serviciu sprijină cumpărătorul oferindu-i variante în functie de buget, nevoi si asteptări, si, totodată, ajută vânzătorul să îsi raporteze oferta la alte modele asemănătoare si să înteleagă evolutia pietei.