Vizitatorii Autovit.ro se asigura prin platforma Asigura.ro
Portalul Asigură.ro a anuntat lansarea parteneriatului cu www.autovit.ro cel mai mare site de vânzări auto din România.

Parte a acestei colaborari, clientii www.autovit.ro vor beneficia în premieră si în exclusivitate în România de asistentă gratuită la încheierea politelor obligatorii RCA dar si de sprijin în recuperarea contravalorii primelor RCA atunci când îsi vând autovehiculul.

În plus, toti clientii si vizitatorii site-ului www.autovit.ro vor primi în mod permanent vouchere de reducere la încheierea de polite RCA. Astfel, pentru fiecare anunt nou postat pe site, un utilizator va primi un voucher de 20 lei.


“Obiectivul nostru este să punem la dispozitia vizitatorilor www.autovit.ro ce îsi achizitionează un autovehicul nou sau second-hand cea mai bună solutie de asigurare de pe piată”, a declarat Răzvan Pavel, directorul general al NETRISK România, compania care administrează portalul Asigură.ro.


“Vizitatorii pot deja să comande asigurarea RCA sau sa afle in timp real o estimare generala pentru asigurarea facultativă CASCO, in baza unor parametri predefiniti, oferită de Asigură.ro, prin intermediul platformei www.autovit.ro”, punctează Răzvan Pavel.

“Considerăm ca prin acest tip de parteneriate, cum sunt cel încheiat cu www.autovit.ro si cel recent demarat cu eMAG.ro, putem ajunge mai repede si mai eficient la clientii nostri”, încheie oficialul Asigură.ro.

“Am incheiat acest parteneriat în dorinta de a oferi informatii cât mai corecte si complete cu privire la costurile de utilizare a vehiculului expus spre vânzare pe www.autovit.ro. Punem astfel la dispozitia utilizatorilor nostri cotatii în timp real pentru asigurările RCA, acestea putând fi comandate direct de pe site, precum si o estimare generala pentru asigurările CASCO. Pe viitor ne dorim să optimizam si să extindem acest parteneriat”, concluzionează Mihai Cune, manager www.autovit.ro.

Asigură.ro este cel mai vechi portal de asigurări online din România. Aici, oricine este interesat de achizi?ionarea unei asigurări poate compara rapid preturile oferite de companiile de asigurare si încheia o polită în doar câteva minute.

www.autovit.ro este cel mai important site specializat în anunturi auto-moto din România. Acesta oferă posibilitatea ca orice persoană interesată de vânzarea sau cumpărarea unui vehicul să îsi atingă scopul cu o eficienta sporita.