NS Copiers devine Platinum Partner al Konica Minolta
Konica Minolta a decis să acorde companiei NS Copiers statutul de Platinum Partner, ca o recunoastere a dezvoltării unui parteneriat solid. NS Copiers pune accentul pe dezvoltarea seviciilor oferite clientilor săi si pe promovarea solutiilor Konica Minolta ce oferă atât o tehnologie de vârf, cât si un suport service de calitate, crescându-si astfel volumul de vânzări si portofoliul de clienti cu firme importante din toate domeniile de activitate.

Parteneriatul de afaceri va permite NS Copiers să-si întărească pozitia actuală, aceea de partener zonal Sud Est si unul dintre cei mai importanti parteneri ai Konica Minolta România, atât pentru echipamentele multifunctionale color, cât si pentru cele alb-negru. De asemenea, solutiile si serviciile oferite de compania NS Copiers, proaspăt promovată la statutul de Platinum Partner, îmbină consultanta profesională la vânzarea echipamentelor cu servicii post-vânzare de cea mai bună calitate.

NS Copiers a început colaborarea cu Minolta România în 1998; datorită cresterii, atât cantitative, cât si calitative a volumui de vânzări în relatia cu Minolta si apoi cu Konica Minolta, NS Copiers a evoluat ca: Reseller, Dealer, Business Partner, Gold Partner.

Din septembrie 2009 NS Copiers devine Partener zonal al Konica Minolta Business Solution România, iar acordarea statutului de Platinum Partner confirmă calitatea de partener de prim rang.

Fondată în 1998, NS Copiers  are ca principal obiect de activitate, comercializarea si întretinerea echipamentelor de birotică. NS Copiers oferă clientilor săi echipamente multifunctionale digitale alb/negru si color. Solutiile oferite de către compania noastră îmbină consultanta profesională la vânzarea echipamentelor cu servicii post-vânzare de cea mai bună calitate.

Konica Minolta Business Solutions Romania SRL a fost înfiintată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piata locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel international dintre Minolta Co. si Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile si canalele de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienta de 20 ani de existentă pe piata românească si de o retea de distributie de peste 60 de parteneri. Ca si în anii precedenti, rezultatele anului 2011 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie si asigură servicii pentru echipamente multifunctionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital si oferă Servicii Optimizate de Printare bazate pe solutii complete de management al documentelor.