Profi a inaugurat doua noi magazine in Turnu Magurele si Urlati

PROFI a inaugurat 10 magazine in cursul lunii octombrie, iar in luna noiembrie 2013 a deschis alte doua, la Turnu Magurele si Urlati, extinzandu-se intr-un ritm alert care ii va permite sa ajunga la cel putin 200 de magazine pana la sfarsitul anului.

“Piata o cere si noi facem tot posibilul pentru a aduce in cat mai multe locuri formele moderne de comert in care calitatea produselor este garantata iar preturile sunt bune si foarte bune,” a declarat Pawel Musial, directorul general PROFI Rom Food. “Magazinele noastre nu doar ca transforma experienta cumparatului intr-o placere dar, in plus, prin faptul ca isi platesc la zi toate taxele si  impozitele, ele contribuie cu resurse importante la asigurarea pensiilor, asistentei medicale si a tuturor celorlalte facilitati oferite de stat din banii de impozite.”

Magazinul din Turnu Magurele, judetul Teleorman, se afla amplasat Str. Mihai Bravu nr. 30 si are o suprafata totala de 860 mp si o sala de vanzari de 560 mp in format PROFI standard.

Tot standard este si magazinul din Urlati, judetul Prahova, aflat pe Str. 1 Mai nr. 68, cu o suprafata totala de  590 mp si o sala de vanzari de 318 mp.

PROFI este cel de al doilea mare lant de retail din Romania, cu un total de 189 de magazine aflate in 99 de localitati, asigurand locuri de munca la peste 4500 de angajati si desfacand o gama de mai mult de 5000 de produse de calitate, aproximativ 80% din cele alimentare provenind din Romania.