Complexul Urban Village din Timisoara - Tagor a demarat cel de-al 3-lea proiect rezidential din Romania si introduce si aici conceptul newyorkez mini-camera

Tagor, dezvoltatorul imobiliar inovator care a introdus în România conceptul newyorkez „mini-cameră”, extinde acest concept revoluționar și la complexul „Urban Village” din Timişoara, după Bucureşti şi Arad.

Timişoara devine cel de-al treilea proiect rezidenţial pe care Tagor îl dezvoltă în România, în cadrul unui plan de investiții în valoare de 110 milioane de euro.

Prima etapă a acestui proiect reprezintă 107 apartamente şi facilități pentru comunitate, o investiție în valoare de 7,3 milioane de euro.

„Venim cu un nou concept către locuitorii din Timişoara care sunt interesați să locuiească în condiții de lux, dar la prețuri accesibile. Ținta noastră este clasa de mijloc din Timişoara, oameni muncitori cu respect pentru bani și care mizează pe calitatea construcției. Aducem conceptul „Urban Village” în Timişoara, o oază de prospețime în oraș”, a declarat Ofer Lieberson, proprietarul Tagor.

Tagor a construit in Timişoara pe o suprafaţă de 61.000 mp, intenţionând sa ridice 12 blocuri cu un număr total de peste 1.200 de apartamente şi un parc de 6.300 mp, la final.

“De asemenea, aducem în Timişoara un parc dotat cu facilităţi sportive situat in mijlocul proiectului, care va fi în continuarea pădurii din apropiere”, a explicat Ofer Lieberson.

Urban Village este numele unui concept care ţinteşte să creeze o comunitate strâns legată de viaţa de oraş, şi având totuşi o atmosferă de calm similară suburbiilor occidentale. Primul exemplu de acest nou concept este Adora Urban Village, un cartier de 12 blocuri în S-V-ul Bucureştiului, cu un total de 548 de apartamente, în care Tagor cu with Patron capital a investit 34.4 milioane de euro şi ale cărui primele 2 blocuri, cu un total de 75 de apartamente, sunt în curs de a fi ocupate.

„Conceptul de Urban Village combină caracteristici ale aranjamentului peisagistic prietenos cu mediul înconjurator cu vibraţia şi confortul urban, potrivindu-se perfect cu generaţie tinerilor independenţi (care îşi doresc să-şi întemeieze o familie) care, fac deja parte din clasa de mijloc din România, sau urmează să facă parte din această clasă”, a declarat Ofer Lieberson.

Conceptul de „Mini cameră" reprezintă un spaţiu sumplimentar, adiţional, la fiecare dintre apartamentele de 1, 2 şi 3 camere, care poate fi folosit in variate modalităţi de către cumpărători (viitorii proprietari) fără costuri suplimentare la cumpărare. „Aceasta reprezinta o revoluţie în sectorul imobiliar rezidential românesc, inspirat din piaţa rezidenţială din New York. Acesta poate fi o zonă pentru hobby-uri, un mic birou,  un loc de joacă sau o cameră pentru copii, sau orice altceva. Camera mini este o inovaţie oferită de compartimentarea inteligentă a spaţiului apartamentelor şi aduce un plus de valoare pentru banii pe care îi investesc”, a declarat Ofer Lieberson.