Brutariile Paul extind gama de cafea si ciocolata calda

Brutariile Paul extind gama de cafea si ciocolată caldă cu trei noi produse: Café viennois, Moka Café si Choco viennois. Mai mult, acum toate băuturile de acest fel pot fi îmbogătite cu arome speciale de mentă, vanilie, alune si caramel. O altă noutate este introducerea mărimii Large (400 de ml) pentru produsele Cappuccino, Café viennois, Café Latte si Moka Café. Gama contine atât produse calde si reci pe bază de cafea, precum Espresso, Ristretto sau Nescafé Frappé Glacé, cât si sortimente de ciocolată caldă si ceaiuri.

„Am decis să extindem gama de cafea si ciocolată caldă venind astfel în întâmpinarea cerintelor clientilor nostri. Am observat că peste jumătate dintre consumatori comandă alături de produsele de patiserie si viennoiserie, si o băutură, pentru a se bucura cu adevărat de acel „art de vivre” frantuzesc specific produselor Paul. Mai mult, peste o treime dintre cei ce ne calcă pragul vin la Paul în prima parte a zilei, momentul preferat pentru consumul de cafea, iar produsele savuroase din gamă reprezintă răsfătul perfect pentru astfel de momente” , declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Paul România.

Produsele din gama de cafea si ciocolată caldă sunt disponibile atât pentru servire în brutării, cât si la pachet. Gama este disponibilă în locatiile Paul din  Dorobanti, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piata Romană, Mall Promenada si Ploiesti Shopping City.

Cu o  traditie de peste 120 de ani în arta brutăriei, Paul se bucură de o reputatie solidă, atât la nivel international, cât si în România. Istoria Paul începe în 1889, cu o brutărie si patiserie frantuzească de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” frantuzesc: gourmet si sofisticat, dar în acelasi timp traditional si atemporal.

Alături de pasiunea pentru pâinea frantuzească, retetele unice cu ingrediente atent selectionate sunt elementele care constituie identitatea mărcii Paul. În România, brutăriile Paul se găsesc în Dorobanti, la Universitate, în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piata Romană, Mall Promenada, Ploiesti Shopping City, dar si ca locatii de tip chariot în Bucuresti Mall, Plaza România si Băneasa Shopping City.