Lidl schimba locatia magazinului din Targu Mures de pe strada Livezeni

Lidl continuă investitiile în România prin schimbarea locatiei magazinului din Târgu Mures de pe strada Livezeni nr.2, pe data de 17 aprilie, reteaua sa din România însumând în prezent 174 de magazine. Noua unitate se deschide în Târgu Mures, pe strada Livezeni nr. 6, luând locul vechiului magazin Lidl din acelasi oras.

Actualul magazin din Târgu Mures va avea program normal de functionare până la data închiderii, pe 16 aprilie 2014,  iar în ziua următoare va fi inaugurată noua unitate, de pe strada Livezeni, nr. 6, astfel încât niciun client nu va resimti această schimbare.

Decizia schimbării locatiei magazinului vine ca urmare a dorintei de a oferi clientilor Lidl un magazin standard care să includă o suprafată mai amplă de vânzare, o gamă variată de produse de panificatie si patiserie sub brandul „Proaspăt scos din cuptor”, mai mult spatiu dedicat produselor alimentare si nealimantare,  dar si un număr mai mare de locuri de parcare.

Schimbarea locatiei magazinului Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecventă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reteaua Lidl fiind produse în România.

Evitând intermediarii, oferta Lidl asigură produse în acelasi timp proaspete, de calitate si la cele mai competitive preturi. Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare tară în care activează, Lidl propune clientilor săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din Italia, Franta, Germania, Spania si alte tări.

Lidl va continua investitiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel national. Lidl are în prezent mai mult de 3.800 de angajati în reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activând în peste 20 de tări europene si având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 10.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajati, Lidl se numără printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.