Noi magazine Profi la Oradea, Timisoara si Medias

PROFI a inaugurat noi magazine, unul in Oradea, unul in Timisoara si unul la Medias. Astfel, ajunge sa numere 224 de unitati operationale in intreaga tara.

Noul magazin din Oradea este situat pe strada Razboieni nr.55, are o suparafata totala de 522 mp si o sala de vanzari de 270 mp. Unitatea din Timisoara se afla in Piata Nicolae Balcescu nr.2, se intinde pe o suparafata totala de 375 mp si are o suprafata de vanzare de 230 mp.  Ambele magazine vor functiona in formatul PROFI City, format ce ajunge la un total de 24 de unitati in toata tara.

PROFI a inaugurat si primul sau magazin din Medias, cea de-a 115 localitate in care se face prezent. Aceasta unitate va fi in format standard, are o suprafata totala de 630 mp, un spatiu de vanzari de 450 mp, si isi asteapta clientii pe strada Blajului nr.9.

In momentul de fata, PROFI se situeaza pe un confortabil loc doi in randul celor mai mari retaileri din Romania, avand peste 5000 de angajati si operand cu magazine in format standard si City in 40 de judete.