Crame Glacae, gama de inghetata si sorbeturi artizanale marca Venchi, in oferta brutariilor Paul

Brutăriile Paul introduc gama de înghetată si sorbeturi Creme Glacee, artizanale si 100% naturale, realizată în parteneriat cu Venchi. Începând cu această săptămână, clientii Paul pot savura sortimentele de înghetată cu aromă de caramel sărat, fistic, cafea, ciocolată cu alune de pădure sau pot opta pentru variantele de sorbet cu căpsuni sau ciocolată neagră.

„Înghetata este vedeta sezonului cald si anul acesta dorim să le oferim clientilor nostri sortimente deosebite, realizate cu partenerii de la Venchi. Prospetimea gustului, ingredientele de cea mai bună calitate, 100% naturale, si aromele deosebite, fac din noile noastre înghetate si sorbeturi un adevărat deliciu”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Gama Creme Glacée este disponibilă în brutăriile Paul din: Dorobanti, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City si  Piata Romană.

Traditia unei culturi vechi de peste un secol si unicitatea produselor fac din Venchi un adevărat atelier de creatie artistică a deserturilor, al cărui scop este de a transforma înghetata într-o experientă unică.

Cu o traditie de 125 de ani Paul defineste arta brutăriei frantuzesti, fiind renumit pentru rafinamentul si calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.
Istoria Paul începe în 1889, cu o brutărie si patiserie frantuzească de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” frantuzesc: gourmet si sofisticat, dar în acelasi timp traditional si atemporal.

Alături de pasiunea pentru pâinea frantuzească, retetele unice cu ingrediente atent selectionate sunt elementele care constituie identitatea mărcii Paul.

În România, lantul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 si detine până în momentul de fată 11 brutării. Acestea se găsesc în Dorobanti, la Universitate, în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piata Romană, Mall Promenada, Ploiesti Shopping City, dar si ca locatii de tip chariot în Bucuresti Mall, Plaza România, Băneasa Shopping City si Sun Plaza.


Venchi a luat nastere în Torino în 1878, când tânărul Silvano Venchi a deschis primul său laborator de cofetarie. Venchi spune povestea în care protagonist absolut este gustul autentic italian. Calitatea, prospetimea, specializarea si cultura sunt valorile care au dat nastere retetelor unice, în care ingredientele naturale se transformă într-o experientă a gustului.