Clickshop.ro, mall-ul online al Romtelecom - aplicatie pentru clientii care folosesc iPad

În premieră pe piata magazinelor online de retail din România, utilizatorii clickshop.ro care folosesc iPad-uri au parte de o experientă de cumpărături optimizată, aplicatia disponibilă pentru download oferind informatii complete despre produsele disponibile si asigurând comenzi securizate.

În plus, a fost dezvoltată o platformă exclusiv pentru clientii companii, www.clickshop.ro/business, unde acestia beneficiază de oferte personalizate, informatii despre produse, preturi si stocuri în timp real precum si de recomandări de produse alternative. De asemenea, un call center dedicat apelabil la 021 9227 si adresa dedicată b2b @ clickshop.ro sunt la dispozitia clientilor business.

Platforma poate fi accesată doar pe baza unui cont activ, iar toate preturile produselor sunt afisate fără TVA pentru o mai mare relevantă pentru acest tip de clienti. În plus, toate companiile care îsi activează contul pe  www.clickshop.ro/business beneficiază de o reducere de 10% la prima achizitie.  De asemenea, clientii companii pot beneficia de preturi preferentiale în functie de numărul si valoarea comenzilor anterioare prin alocarea lor in grupuri de discount dedicate.

“Prin lansarea acestor două noi facilităti pentru cumpărătorii online din România, Clickshop se va remarca si mai mult pe o piată a comertului online foarte dinamică si aflată într-o continuă crestere. Un exemplu concret îl reprezintă chiar ziua de Black Friday, atunci când Clikshop.ro a avut o crestere de 2600% a numărului de comenzi comparativ cu aceeasi zi a anului trecut, având în această zi peste 170.000 de vizitatori unici,” a declarat Olaf Lausen, Director Dezvoltarea Afacerii, Romtelecom.

Pentru comenzile mai mari de 200 de lei de pe clickshop.ro, transportul este gratuit.

Garantat de Romtelecom, Clickshop.ro este primul mall online detinut de un operator telecom. Acesta oferă o gamă largă de produse, de la electronice si produse IT, la echipamente pentru casă si grădină sau articole sportive si de lifestyle, apartinând unor branduri internationale de marcă, cu mai multe produse decât cele deja cunoscute pe piata românească.

De la 2.000 produse în 7 categorii la momentul lansării (aprilie 2011), în acest moment, pe www.clickshop.ro sunt disponibile peste 10.000 produse, organizate în 12 categorii.