Conceptul Civic wagon si noul concept NSX in centrul standului Honda la Geneva

Honda a confirmat gama de modele pentru Salonul Auto de la Geneva 2013, prezentând 2 noi modele concept si modelul CR-V echipat cu noul motor diesel 1.6 i-DTEC.
 
Conceptul Civic wagon prezintă directia designului exterior pentru modelul de serie, ce are rolul de a întări si mai mult gama Civic.

Noul concept Honda NSX, prezentat în premieră în Europa, sugerează o potentială directie pentru designul interior al viitoarei generatii NSX.

Designul exterior rămâne fidel stilului sugerat prin primul concept, caracterizat printr-o înăltime totală redusă ce scoate în evidentă lătimea masinii. Proportiile ce exprimă calitătile dinamice sunt evidentiate de suprafete simple, curate si moderne, dar si de detalii agresive, ce comunică atitudinea de supercar si sentimentul de produs high-tech.
    
CR-V, alături de Civic, va fi disponibil cu noul motor diesel 1.6 i-DTEC – primul produs al noii tehnologii Earth Dreams.

Modelul CR-V 1.6 i-DTEC va fi disponibil cu tractiune fată si transmisie manuală si va oferi un echilibru exceptional de performantă si consum.

Motorul diesel 1.6 i-DTEC este cel mai usor motor din clasa sa si conferă noului CR-V propulsia necesară, manevrabilitate si costuri reduse de exploatare datorită consumului redus.

Noul CR-V 1.6 i-DTEC va fi disponibil începând cu toamna 2013.

Conferinta de presă Honda va avea loc pe data de 05 Martie, ora 13:15 CET, în standul Honda (stand nr. 4250).