Car valeting de la Autocurat.ro - masini toaletate, alimentate si verificate in timp ce posesorii sunt la serviciu

Autocurat.ro lansează serviciile de "car valeting", prin care, în timp ce posesorii sau utilizatorii masinilor sunt la serviciu, vehiculele lor sunt preluate pentru a fi spălate, alimentate cu combustibil si a li se face o verificare tehnică de rutină, fiind readuse ulterior în parcarea din care au fost luate, "gata de plecare".

AutoCurat.ro (juridic Autocurat Flote Auto SRL) este o retea de spălătorii auto în întreaga tară, care furnizează servicii pe bază de abonament, numai companiilor (persoanelor juridice). AutoCurat.ro a fost lansată în anul 2011, ca o extindere a serviciilor oferite companiilor de către S.A.S Grup, liderul pietei solutiilor de monitorizare a flotelor auto prin GPS.

"Serviciile de valeting vor veni în întâmpinarea angajatilor si managerilor care sunt ocupati peste zi si pentru care este greu să îsi mai aloce încă aproape o oră pe drumul spre casă pentru a-si spăla masina, a-i face plinul si a se îngriji de aceasta. În plus, angajatii AutoCurat.ro care prestează aceste servicii de valeting au cunostinte mecanice si pot efectua o verificare tehnică primară a vehiculelor", a arătat Adrian Dinu, director general S.A.S Grup. Serviciile de valeting vor fi lansate oficial începând cu data de 1 aprilie 2013.

AutoCurat.ro presteaza deja si servicii de detailing, avand statii mobile care se pot deplasa la sediile companiilor. Detailingul se realizează cu cele mai performante aparate de curătare cu aburi.
AutoCurat.ro are o retea de peste 200 de spălătorii cu care colaborează: acestea îsi păstrează autonomia si, în plus, furnizează servicii pentru flotele auto. "Initial aveam de gând să extindem reteaua la peste 500 de spălătorii, dar practica a dovedit că nu a fost nevoie: majoritatea companiilor cărora ne adresăm- care au flote cu un număr semnificativ de masini- se află în orasele mari din tară, asa încât ne-am concentrat asupra marilor orase si împrejurimilor acestora în care sunt locate flotele clientilor nostri.  Pe viitor vom dezvolta reteaua acolo unde clientii nostri o vor cere", a precizat Adrian Dinu.

În reteaua Autocurat.ro sunt 24 spălătorii în Bucuresti, 11 în judetul Prahova, 7 în Arges, 8 în Vâlcea, 6 în Brasov, iar în marile orase se regăsesc în medie 3-4 spălătorii afiliate.

Companiile care sunt clienti ai Autocurat.ro plătesc o singură factură ce acoperă toate spălările vehiculelor din flotă, în toată tara, pe o anumită perioadă de timp, de obicei lunar. Acest mod de lucru simplifică foarte mult lucrurile, în comparatie cu decontarea spălărilor fiecărui vehicul pe bază de bon fiscal si, în plus, oferă managerilor un control mai mare asupra acestui tip de cheltuieli. Serviciile de car valeting vor functiona în acelasi sistem.

Compania  S.A.S GRUP, constituită în 2002, are ca obiect  de activitate atât dezvoltarea si implementarea sistemelor integrate de supraveghere si urmărire autovehicule prin satelit, cât si executarea de software în domeniu. În urmă cu 5 ani, S.A.S GRUP  a introdus pe piata românească sistemul profesional de urmărire si supraveghere din satelit a flotelor auto prin intermediul unei solutii AVL- Automatic Vehicle Location (în România solutia AVL este mai cunoscuta sub numele de “sistem GPS”).

Compania S.A.S GRUP este lider pe piata sistemelor profesionale de localizare vehicule prin AVL. Circa 700 de companii utilizează tehnologia AVL (sistem GPS) - S.A.S Grup, fiind montate peste 11.000 de unităti.

Datele furnizate de echipamentele GPS sunt transferate cu ajutorul solutiilor  de transfer de date Orange, cu tehnologie de ultimă oră, performante remarcabile si largă acoperire.

În parteneriat cu firma Wizrom Software, S.A.S Grup a dezvoltat un sistem integrat de routare si raportare a abaterilor fată de traseele planificate/ precalculate ale unei flote auto. Sistemul de routare furnizat de Wizrom Software permite automatizarea distributiei sau livrărilor, precum si stabilirea rutelor de parcurs optime de către vehiculele din flota auto; ulterior, solutia S.A.S GRUP evidentiază în timp real abaterile fată de rutele programate.