Dupa Afaceri Premium - editia iulie 2013 a suplimentului de business lifestyle ZF

Ceasuri, bijuterii, beauty, gastronomie sau destinaţii premium de vacanţă şi relaxare sunt doar câteva dintre rubricile noului număr al suplimentului de business lifestyle După Afaceri Premium disponibil alături de Ziarul Financiar din 28 iunie.

Ca în fiecare luna, suplimentul După Afaceri Premium propune cititorilor săi o incursiune în universul fascinant al produselor şi serviciilor de lux,  de la târgul de ceasuri şi bijuterii de la Basel şi produsele cosmetice recomandate sa fie folosite  pe timp de vară, pana la « haute » gastronomie cu chef-ul restaurantelor de la Radisson Blu din capitală, Bernd Kirsh.

Tot în numărul din iulie cititorii pasionaţi de  grand cuisine pot afla secretele inspectorilor de stele Michelin spuse de directorul celebrelor ghiduri Michael Ellis, iar cei dornici de relaxare după un an de activitate intensă află în premieră de la Alain Messegue, doctorul celebrităţilor, secretele curelor de detoxifiere pe bază de plante şi ce  tratamente miraculoase care au fost încercate de celebrităţi şi oameni politici, filozofia sa neschimbată de peste 40 de ani încă atragând clienţi din toate colţurile lumii şi experienţa Alain Messegue Hotel&Spa.

Mihai Marcu Fondatorul Medlife, Şerban Alexandrescu, cofondatorul agenţiei de publicitate Headvertising şi Florian Niţu, Managing Partner al casei de avocatura Popovici şi Asociaţii, personalitaţi diferite cu pasiuni puternice, dezvăluie amintiri de neuitat din timpul vacanţelor, recomandări nepreţuite pentru o vară relaxată.

Vară, soare, drumeţii la bordul unei limuzine de lux, promisiunile celor mai noi generaţii- experienţe unice, nu doar confort, se numară printre subiectele de actualitate pe care cei interesaţi de domeniul auto le pot gasi în paginile După Afaceri Premium.

Suplimentul de business-lifestyle "După Afaceri Premium" însoţeste Ziarul Financiar şi a fost distribuit doar abonaţilor ZF. Ulterior cei interesaţi îl vor putea achiziţiona de pe site-ul www.zf.ro, la secţiunea “Anuare”.După Afaceri Premium este un supliment de business lifestyle, editat de ZIARUL FINANCIAR, destinat oamenilor de afaceri interesaţi de industria brand-urilor scumpe, exclusive.


ZIARUL FINANCIAR este brand-ul de referinţă al pieței de business, pe piața  românească. ZF își revendică poziția de cel mai puternic ziar de business din România prin credibilitate, prospețime și exclusivitate a informațiilor, adecvare pe target, tratare în adâncime a temelor de business. ZIARUL FINANCIAR oferă cititorilor semnificația evenimentelor recente și anticipează evoluțiile din afaceri și economie, prin știri, analize și articole de opinie. Lider al presei de business din România, ZF se caracterizează prin profesionalism, rigurozitate, seriozitate, credibilitate și echidistanță.