Clientii UPC au acces gratuit la meciurile europene pe platforma Horizon Go, oriunde s-ar afla

Clientii UPC de televiziune digitala si internet au acces gratuit la programele favorite pe orice dispozitiv mobil (IOS, Android si web) in cadrul platformei Horizon Go de la UPC.

In perioada 10 iunie - 10 iulie 2016, cele mai importante 23 de meciuri ale Campionatului European de Fotbal vor fi difuzate de Pro TV si vor fi disponibile pe platforma Horizon Go.

Pachetul de servicii lansat de UPC pentru toti suporterii la pretul special de 64 de lei pe luna, include 118 canale TV digitale, din care 22 canale HD, internet 300 Mbps cu modemul Connect Box – beneficiind de cea mai buna experienta WiFi oriunde in casa - si telefonie cu minute nelimitate in reteaua UPC.

Clientii UPC care opteaza pentru pachetul Suporter HD pot vedea meciurile europene la calitate HD si primesc gratuit in custodie media-box-ul HD, cu functia de inregistrare, Digital Video Recorder (DVR), optiune ce se bazeaza pe cele mai performante tehnologii si care permite numeroase functionalitati. Cu DVR, clientii UPC pot inregistra programele TV favorite inclusiv meciurile europene si, de asemenea, pot opri, derula si relua emisiuni transmise in direct.

Oferta speciala Suporter HD de la UPC este valabila in perioada 10 iunie-17 iulie 2016.

UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii de pe piata locala, este lider în domeniul inovatiei in tehnologie. Compania ofera servicii de televiziune (digitala, prin satelit si analogica), Internet în banda larga si telefonie în aproximativ 300 de localitati. Serviciile digitale oferite de UPC România îi conecteaza pe cei 1.245.100 de clienti la universul digital.

Premierele UPC pe piata din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar si a internetului de mare viteza, Fiber Power 200 Mbps. UPC România este afiliata la Liberty Global, plc.