KFC - un nou restaurant in Bucuresti, in incinta centrului comercial Auchan Titan

Lanţul de restaurante KFC se extinde, ajungând la 61 de unități odată cu noua locație deschisă în incinta centrului comercial Auchan Titan din București. Noul restaurant este situat la parterul centrului comercial, în zona de food court, fiind rezultatul unei investiţii de 350.000 de euro. Locaţia acoperă o suprafață de 126 mp, având același design specific KFC și fiind dotat cu echipamente de ultimă generație.

Sistemul de comandă tip fusion, disponibil și în această nouă unitate, permite cea mai mare viteză de servire a clienţilor, de aproximativ 60 de secunde.

,,Continuăm să investim în dezvoltarea reţelei de restaurante KFC, iar inaugurarea noii locaţii reprezintă o confirmare a faptului că numărul fanilor brandului este în creştere. Este cea de-a patra locație KFC deschisă în 2016 și pregătim în continuare surprize pentru clienții noștri care își doresc să fim mai aproape de ei’’, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Deschiderea restaurantului KFC din centrul comercial Auchan Titan a creat 30 de locuri de muncă, oferind  noilor angajați program de lucru flexibil şi traininguri specializate. Pentru mai multe detalii despre noutățile pregătite de KFC, accesați pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România și site-ul www.kfc.ro.