Servicii funerare complete, oferite de firme de specialitate

O nisa de business foarte bine conturata in special in mediul urban, in orasele mari, este reprezentata de prestatorii de servicii funerare. Exista firme care au speculat practic o nevoie fireasca in piata, in lumea moderna: posibilitatea de a solicita pachete complete de produse si servicii, oricand apare un deces in familie.

De fapt, similar se procedeaza de mult timp in statele dezvoltate, unde sectorul de servicii funerare este de mult timp unul complex, matur, in mediul de afaceri general. Lucrurile sunt simple: in calitate de client, apelezi la specialisti care te ajuta pe de o parte prin consultanta gratuita, iar pe de alta parte implementeaza toate cerintele tale in materie de produse si servicii.

Este un domeniu mai sensibil in business, caci are legatura cu un subiect deloc comod - moartea. In acelasi timp insa, este ceva firesc si, ca orice nisa de business, acopera o nevoie a clientilor. In prezent, domeniul este foarte profitabil inclusiv datorita faptului ca vanzarile se pot baza pe un ajutor pe care statul il ofera celor inclusi in sistemul de asigurari sociale - pensionari, angajati si alte categorii speciale de persoane.

Ajutorul de deces este in 2017 in valoare de 3131 de lei si poate acoperi toate cele necesare pentru inmormantare. Astfel, exista practic pachete gratuite, dar in acelasi timp se poate opta pentru upgrade, astfel incat toate preferintele sa fie satisfacute.

"Sc Funerare Rainbow Dorobantu SRL este lider pe piata serviciilor funerare complete din Bucuresti activand in domeniul pompelor funebre de peste 15 ani, avand ca scop ajutarea familiilor indoliate atat pe plan local, pompe funebre Bucuresti, cat si zonele limitrofe, servicii funerare Ilfov, asigurand un tot necesar ceremoniilor funerare", se precizeaza pe website-ul unei companii de profil din Capitala - vezi aici mai multe detalii referitoare la acest subiect.

Compania mai sus mentionata comercializeaza sicrie de diferite esente, forme, dimensiuni, sicrie traditionale romanesti din brad, fag, paltin, nuc, tei, stejar. Se pot asigura diverse servicii, inclusiv serviciul funerar de incinerare sau serviciul de repatriere decedati.

Detalii suplimentare: https://funerare-rainbow-dorobantu.ro/