Tendinta de a importa... sarbatori - Guest Post

Nu știu dacă ați observat, dar poporul roman are, în general, doua tendinte în relație cu limbile străine și sarbatorile diferitelor popoare (indeosebi cel american):

- orice nume de persoana, de localitate, munte, obiectiv turistic (apartinand unui popor / limbi anume), noi, romanii, ne străduim sa pronuntam numele respectiv cu aceeași intonatie și accent ca acelea ale limbii / poporului caruia ii apartin. Nu-i vorba, asta este o dovada de cultura și civilizatie din partea noastră, a romanilor.

- a doua tendinta aparuta odată cu democratia...importul de sărbători occidentale: Valentine’s Day, Black Friday, Halloween și mai nou Mom’s Day și Dady’s Day... Oare chiar era nevoie de asta? Poate o explicație ar fi ca după perioada de restrictii prin care am trecut, ne căutam noi și noi motive de a sărbători și de a face cadouri celor dragi.

Așa cum spuneam, fiecare dintre aceste sărbători, împreuna cu multe altele, reprezintă prilejuri de a face cadouri celor dragi.

De fiecare data când dorești să faci un cadou, sau sa cumperi ceva pentru tine, înainte de a face achiziția propriu-zisa, trebuie făcută o cercetare de piața pentru a face alegerea cea mai inspirata din punct de vedere al raportului calitate – preț.

O sugestie în acest sens, ar fi magazinul online www.cadoulchic.ro.

Aici veți găsi o mare varietate de modele de Ceasuri Dama, Ceasuri Barbatesti, Bijuterii fashion și Accesorii moda. Fiecare dintre acestea poate reprezenta un cadou frumos, care cu siguranța va fi apreciat de persoana careia ii este destinat.

De exemplu, dacă ești interesat(a) de Ceasuri Dama ieftine, elegante și cu reduceri, ai la dispoziție sute de modele dintre care sa alegi produsul care îți place cel mai mult. Același lucru este valabil pentru oricare alta categorie de produse din magazinul menționat.

Evident, a fost doar o sugestie, oferta fiind mult mai mare și mai variata.

Ia-ți timpul necesar pentru a face alegerea cea mai buna, indiferent de ocazie.