Marci populare de generatoare de curent

Persoanele fizice si juridice din Romania care isi doresc achizitionarea unui generator de curent electric pot alege din foarte multe modele de echipamente de la multe marci de top la nivel mondial. Exista multi producatori si implicit multe branduri populare pe aceasta piata. Unii producatori sunt axati pe anumite tipuri de generatoare de curent, altii pe alte segmente de piata.

Cei de la Teo Mar Management, retailer national (cu sediul in Bucuresti, in sectorul 5) cu experienta in domeniul vanzarii de generatoare de curent, propun pe piata locala diverse marci de generatoare printre care Kipor, Stager si GenPower. Aceste branduri acopera mai toate segmentele - de la generatoare de uz general pana la generatoare industriale. Astfel, se pot comanda generatoare de curent care sa sustina o gospodarie in caz de avarie a retelei de curent, generatoare pentru camping, dar si generatoare de mare capacitate, potrivite pentru santiere, precum si pentru a sustine la nevoie magazine, spatii de birouri, clinici etc.

Despre generatoarele / grupurile electrogene Kipor, aflam ca sunt printre cele mai bune solutii in ceea ce priveste raportul calitate / pret. "Kipor este un producator international de echipamente electrice de inalta calitate, sisteme de tip backup pentru alimentarea cu curent electric a aplicatiilor casnice si industriale. Este este unul dintre cei mai mari producatori de generatoare de curent electric cu puteri variind de la 7 kilowatti (kW) si pana la 3 megawatti (MW), generatoarele Kipor fiind vandute in peste 150 de tari din intreaga lume", spun cei de la Teo Mar Management.

Un alt brand popular in randul utilizatorilor romani este Stager, generatoare de curent proiectate cu maxima precizie, potrivite diverselor nevoi ale utilizatorilor. Generatoare de la Stager pot reprezenta solutia perfecta pentru cazuri de urgenta, dar si pentru picnicuri in natura. Stager se remarca prin generatoare cu design clasic, compact, ce pot fi folosite atat pentru scopuri casnice, cat si pentru uz profesional. Foarte compacte, astfel de generatoare sunt portabile in bune conditii si asigura necesarul de curent electric atunci cand este necesar.

Energia electrica poate fi obtinuta si cu generatoare de la alte marci prezente pe website-ul generatoaredecurent.info, de exemplu generatoare Iveco, Deutz, Doosan, Man, Mitsubishi, John  Deere,  Honda, Perkins, Zyraxes, Black & Decker, Briggs & Stratton, Lombardini, Kohler, AGT, Tide Power, Caterpillar, SDMO.

Generatoare insonorizate, generatoare diesel, generatoare de sudura, fel de fel de modele se pot comanda de la retailerul mai sus mentionat, livrarea fiind asigurata in bune conditii la nivel national. Cei de la Teo Mar Management au un portofoliu larg de clienti companii si persoane fizice, asigurand consultanta, dar si montaj si alte servicii la cerere.