Echipamente multifunctionale si consultanta profesionala de la Ecopy

Utilizarea echipamentelor multifunctionale este fireasca in orice companie, indiferent daca domeniul de activitate vizeaza in mod direct mediul office sau daca acesta este doar un departament suport. Printare, copiere, scanare - sunt procese banale, dar care daca nu sunt indeplinite corect, pot afecta negativ bunul mers al activitatii unei companii - partea de contracte, facturi, avize marfa, diverse alte documente absolut necesare. Cert este ca o multifunctionala este de maxima utilitate in orice firma, in orice tip de IMM.

In prezent se pot gasi de vanzare echipamente multifunctionale la multi retaileri, inclusiv pe internet, in magazine online. O firma care isi doreste achizitia de astfel de produse are nevoie insa de mai mult decat un pret bun la cumparare. Mai exact, este important procesul de selectie, mai ales daca departamentul de achizitii nu cunoaste foarte bine oferta generala din piata, noutatile din domeniu si avantajele anumitor echipamente in functie de necesarul de utilizare. Apoi, alegerea trebuie sa tina cont si de consumabile, de rentabilitatea pe termen lung.

Nu in ultimul rand, companiile au nevoie de mai mult decat o simpla achizitie, pentru ca este nevoie de echipamente utilizate in mediu profesional, intensiv. Astfel, este necesar suportul tehnic pe termen lung, servicii post-vanzare pe care le poate oferi la un nivel calitativ satisfacator doar un retailer specializat, dedicat clientilor de business. Suport, expertiza si solutii complete in materie de eficientizare a costurilor de print si copiere - iata cum arata un pachet avantajos pe acest segment comercial.

"Solutiile oferite de catre Ecopy imbina consultanta profesionala la vanzarea echipamentelor cu servicii post-vanzare de cea mai buna calitate. In cei peste 20 ani de existenta, seriozitatea si profesionalismul echipei NS Copiers au adus in portofoliul de clienti al companiei nume importante de firme cu profile diverse de activitate", se mentioneaza pe ecopy.ro.

Cei de la Ecopy propun echipamente multifunctionale de la branduri de top, recunoscute pentru nivelul ridicat al calitatii in printare, dar si pentru rezistenta in utilizare pe termen lung. Se propune de fapt un management complet responsabil al imprimarii, cu costuri reduse si impact cat mai avantajos pe toate planurile. Viteza sporita si productivitatea sunt elementele cele mai cautate la echipamentele multifunctionale, iar solutiile Konica Minolta precum modelele Bizhub C659 si Bizhub C759 valideaza ambele cerinte.

"Optand pentru versiunile Bizhub C659 si Bizhub C759 fluxul intern de lucru pe partea de productivitate va fi modernizat. Printre beneficiile acestei imprimante color multifunctionale se numara viteza maxima de scanare, marind viteza fluxului de lucru si permitand utilizatorilor sa capteze, sa converteasca si sa distribuie informatii scanate in, practic, orice depozit de stocare a documentelor sau sistem de administrare a documentelor", se mai precizeaza pe website-ul citat.

La Ecopy se poate obtine consultanta profesionala care, dupa achizitie, va fi completata cu suport permanent la nevoie, asa cum este normala o relatie pe termen lung intre furnizor si client in mediul de business.