Cum ne imbracam la sala - sfaturi utile

Cuvinte cheie pentru a merge la sala? Compleuri dama pentru sport! Libertatea de miscare, transpiratia corecta si sustinerea corecta sunt regulile de aur care trebuie respectate atunci cand alegeti imbracaminte de sala. Pare o chestiune putin importanta, dar nu este. Imbracamintea aleasa pentru antrenament este fundamentala. In primul rand, din motive de sanatate si igiena.


Tesaturile sintetice, de exemplu, in contact cu transpiratia provoaca proliferarea coloniilor de bacterii si ciuperci. In plus, daca nu purtati tesaturile potrivite, riscati sa va imbolnaviti tocmai pentru ca transpiratia nu este eliminata.

In cele din urma, este important ca imbracamintea sa fie cat mai confortabila, pentru a nu limita miscarile si pentru a lasa libertatea de actiune in toate exercitiile. Asadar, nu trebuie sa purtam la sala lenjerie sexy, bretele inguste la sutiene si alte articole neadecvate. Pe langa lenjeria intima de calitate, din bumbac, trebuie sa alegem compleuri dama potrivite siluetei, din materiale indicate pentru a face sport.

Daca va atrenati cu echipament si greutati, este mai bine sa evitati pantalonii scurti si sa alegeti compleuri cu pantaloni lungi, care sa favorizeze transpiratia. Daca alergati pe banda, puteti purta in schimb clasicii pantaloni scurti. De asemenea, pentru cele care practica yoga, exista modele specifice de pantaloni care le permit sa efectueze toate asanele perfect si confortabil.

Nu va feriti de compleurile cool, chiar daca faceti sport. Aruncati o privire la compleurile in culori, cu modele si decoratiuni originale. Desigur, compleurile clasice, cu pantaloni negri, gri sau albi sunt cele mai versatile si pot fi asortate mai mult sau mai putin sofisticat in functie de ocazie. A avea o pereche neagra de pantaloni sport de calitate este deosebit de practic: daca sunt combinati in mod corect, pot fi purtati si ca o pereche de pantaloni clasici. Nu va limitati insa: puteti gasi multe alte culori. Incercati nuante mai delicate, cum ar fi piersic sau verde maslin, sau mai stralucitoare, cum ar fi rosul.

De asemenea, puteti lua in considerare compleuri decorate cu detalii frumoase, cum ar fi buzunare cu fermoar, banda elastica cu mansete, paiete sau o panglica in talie. Jucati-va cu fantezia si un compleu sport poate fi tinuta perfecta nu numai pentru sala, ci si pentru o iesire la cafea cu prietenii.