Glory Hotel Oradea, primul hotel din Romania dotat cu saune umede si uscate in camere

Deschis recent pe piața de servicii de ospitalitate din Oradea, noul Glory Hotel oferă servicii de cazare la standard de 4 stele, cu un concept inedit. Pentru a oferi privilegii și experiențe exclusiviste în materie de confort pentru oaspeți, hotelul a prevăzut unele camere cu saune umede și uscate – este primul hotel din România cu un astfel de concept. În timpul sejurului, sauna în cameră înseamnă acces rapid, intimitate maximă, servicii premium la îndemână pentru relaxare și o stare superioară de sănătate și energie.

Cu o locație foarte bună în Oradea (Strada Meziadului nr. 56), aproape de centru, de mall, de zone de shopping și de restaurante, precum și de toate celelalte zonele de interes, Glory Hotel oferă liniște și confort la prețuri avantajoase. Detaliile elegante, designul modern și decorațiunile pline de farmec determină o atmosferă foarte plăcută pentru oaspeții hotelului, care se bucură în același de timp de dotări de ultimă generație în toate camerele (cele mai exigente standarde internaționale pentru cazare la 4 stele). Se pune accent de asemenea pe partea de servicii - clientul este pus în centrul atenției, după cum explică reprezentanții hotelului.

Glory Hotel din Oradea este prevăzut cu 19 camere duble cu paturi confortabile extra - large, 3 dintre camere având saună proprie. Cazarea este ideală la acest hotel din Oradea pentru diverse tipuri de călătorii - city-break, vacanță spa - wellness - relaxare, călătorie de afaceri, chiar vacanță romantică pentru cupluri. Copiii de orice vârstă sunt bine-veniți, se poate oferi chiar pătuț la cerere, în limita disponibilității și pe bază de solicitare în avans. Hotelul deține sistem de supraveghere video non stop inclusiv pentru spațiul de parcare.

Noul Glory Hotel din Oradea se remarcă prin atenția la detalii în materie de design, confort, servicii, propunându-și să depășească așteptările celor care aleg această unitate de cazare. Cu personal bine pregătit, cu experiență în domeniul ospitalității, Glory Hotel are ca obiectiv să devină una dintre alegerile de top în Oradea în materie de hoteluri pe segmentul superior de confort.

Deși oferă avantaje exclusiviste pentru oaspeții săi, Glory Hotel Oradea are o politică de prețuri accesibilă, oferind confort maxim și servicii premium în condiții foarte avantajoase din punct de vedere financiar. Rezervările se pot realiza online pe website-ul oficial www.gloryhotel.ro, unde pot fi descoperite adesea prețuri promoționale. Reprezentanții hotelului pot fi contactați în plus la numărul de telefon 0748 780 488.

Glory Hotel este deja prezent activ și pe cel mai popular sistem de rezervări online de servicii de cazare la nivel mondial, unde oaspeții de până acum au oferit recenzii foarte favorabile, rezultând indicativul Excepțional în general, dar și la fiecare dintre capitolele Locație, Curățenie, Facilități, Raport Calitate / Preț, Personal și Confort.

"O senzație de wellness și relaxare completă fără a ieși măcar din cameră! Camerele sunt dotate cu saune umede și uscate. O saună în cameră oferă confort suplimentar în timpul sejurului, city break sau al călătoriei romantice. Sanctuarul dumneavoastră privat situat aproape de centrul orașului vă așteaptă!", subliniază reprezentanții Glory Hotel Oradea.