Ciserom va colabora cu agentia de marketing public relations More Than Pub

Ciserom a inceput o colaborare cu agentia de marketing public relations More Than Pub. Ciserom este un brand autohton cu tradiție, prezent pe piața românească de 89 de ani. Producător de șosete de cea mai bună calitate, își propune să devină un reper în piața de profil și una dintre primele alegeri ale clienților. Tradiția păstrată de generații întregi în Sebeș (județul Alba), pasiunea pentru frumos și preocuparea constantă de a satisface dorințele consumatorilor conduc la performanță, tradusă printr-o calitate incontestabilă a produselor.

Ciserom se reinventează în fiecare sezon printr-o diversitate de culori, forme și modele, dar își păstrează totodată misiunea de a continua tradiția, respectând cele mai înalte standarde de calitate și oferind o experiență plăcută celor care le poartă produsele.    
                  
More Than Pub este o agenție de marketing public relations (MPR), focusată pe soluții elegante de business pentru branduri vizionare. De 10 ani asigură strategia de comunicare și serviciile integrate de public relations, direct marketing, event marketing, art&copywriting pentru zeci de clienți, printre care se numără Active Watch, Agrana, AltFactor, Asociația Accept, Bayer, Bittnet, Canon, Crescendo, Deichmann, DB Schenker, DentalOne, Deutsche Leasing, FamousRoses, Groupe SEB (Tefal, Rowenta, Krups), Ipso Agricultura, Jardina, Koliba, Leumi Bank, Medialine, Mercedes-Benz România, Podravka, Rotta Natura, Sage France (Deveho & Finange), Smart Project Solutions, Telekom, TMF Group, Trust Motors (Peugeot) și alții. 
          
„Pentru noi este foarte important faptul că More Than Pub a înțeles perfect ce vrem să transmitem și a venit cu o strategie adaptată nevoilor și obiectivelor noastre. Echipa ne-a convins printr-o viziune și o abordare inovatoare, prin profesionalism, seriozitate și flexibilitate. Modul lor de lucru ne-a determinat să-i alegem drept parteneri și avem încredere că More Than Pub va  transforma planurile noastre ambițioase în proiecte de succes. Îmi face plăcere să colaborez cu o agenție atât de dinamică și sunt sigur că vom avea rezultate excelente împreună!”, spune Constantin Ispir, Director General Ciserom.

„Credem că Ciserom este un brand cu enorm potențial, care merită să fie admirat. Le iubim şi purtăm produsele şi suntem pregătiți să le oferim soluții de marketing&comunicare menite să depășească orice barieră. Apreciem faptul că Ciserom a înțeles nevoia de viziune și creativitate pentru promovarea brandului, iar noi suntem onorați să lucrăm pentru un brand 100% românesc, care rezistă prin consecventă, dedicație şi seriozitate de aproape 90 ani”, declara Mihaela Petrovan, Director General More Than Pub.