Revista Motociclismo - lansata de grupul de presa Supercar

Cu prilejul aniversarii a 5 ani de la lansarea revistei Supercar, grupul editorial Supercar a lansat in Romania Motociclismo, revista moto de referinta in Europa, se arata intr-un comunicat citat de ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Cei 250 de invitati sositi pentru a sarbatori impreuna cu echipa Supercar 5 ani de la lansarea revistei au putut admira in premiera pentru Romania o mini expozitie de masini precum Ford GT, Ford Shelby GT500 si Ferrari F430 Spider, precum si motociclete de serie limitata ca MV Agusta F4 1000 CC, premierele moto 2007 si modele custom unicat. Surpriza serii a fost lansarea revistei Motociclismo, cel mai recent proiect Supercar, un titlu realizat sub licenta Edisport Editoriale Italia.

"Motociclismo Italia, una dintre cele mai vechi publicatii moto din Europa, a bifat 93 de ani de existenta, scriind practic istoria pasiunii pentru motociclete. Continutul excelent documentat, cantitatea si calitatea informatiilor si propriul centru de teste au construit prestigiul revistei la nivel international".

In Romania, Motociclismo isi propune sa reflecte si sa sustina piata moto locala. Pozitionarea sa este de top-market, cu un continut bogat si bine documentat, intr-un format atractiv, reader-friendly si un design special. "Piata si comunitatea moto din România ocupa locul cel mai important, iar diversitatea materialelor acopera toate domeniile de interes ale pasionatilor de motociclete", a spus Marius Bacila, redactorul sef al revistei Motociclismo.

Lansarea Motociclismo este sustinuta de o campanie completa - TV, radio, presa, outdoor si internet. Promovarea continua prin prezenta revistei la Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti, intre 28 aprilie si 1 mai 2007.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©