FHM a oragnizat o petrecere in SecondLife cu peste 100 de persoane

Peste 100 de persoane au participat la petrecerea FHM din lumea virtuala SecondLife. Evenimentul a avut ca pretext lansarea editiei virtuale FHM si a fost gazduit de avatarul Ilincai Vandici sub numele Ilinca Voom, se arata intr-un comunicat trimis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Petrecerea a avut loc pe data de 24 aprilie, in clubul Wildebeast (Satoo/117.228/4.37014), incepand cu ora 21 ora Romaniei. Evenimentul a fost afisat public in meniul search din SecondLife si in sectiunea Events de pe site-ul www.secondlife.com.

"Asa cum se obisnuieste la fiecare eveniment monden cu staif, toti invitatii au primit un cadou la plecare: un exemplar gratuit FHM Special Second Life edition. In plus, cei mai activi dansatori au primit cate un tricou branduit FHM. Deoarece petrecerea s-a bucurat de un real succes, FHM va organiza in viitor si alte petreceri in Second Life. FHM este citit lunar de barbati din 30 de tari ale lumii si este cea mai vanduta revista pentru barbati de pe piata romaneasca".

FHM este editat de Sanoma Hearst Romania, un grup editorial infiintat in 1999 care publica si lunarele Beau Monde, Casa si gradina, Cosmopolitan, FEMEIA., Mami, National Geographic Romania si saptamanalele Femeia de azi si Story.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©