The Practice isi creste numarul membrilor

Agentia de PR The Practice - powered by Leo Burnett are doi noi membri in echipa, se arata intr-un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Madalina Nastase (28) este Consultant in cadrul echipeiThe Practice – powered by Leo Burnett; are o experienta de peste 3 ani in domeniul relatiilor publice, dobândita in alte doua agentii de profil. Si-a inceput activitatea imediat dupa terminarea studiilor - Facultatea de Comunicare si Relatii Publice - si a oferit consultanta specializata pentru branduri locale si internationale de renume, precum Coca-Cola, Arctic, Peugeot, Coty, Adidas.

Iohanna Purdea (27) s-a alaturat echipei The Practice - powered by Leo Burnett pe pozitia de PR Editor; are o experienta de peste 4 ani in presa scrisa, dobândita in cadrul cotidianului Jurnalul National, unde a fost redactor economic. Ea a absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti si a inceput sa lucreze in presa in 2002, specializându-se pe domeniul economic - turism, transporturi, companii.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©