Workshop de comunicare - PR Exclusive

Primul workshop din seria PR Exclusive - Comunicare cu stil va avea loc pe data de 19 iunie, la ora 19, la Hotel Novotel, se arata intr-un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro. "Programul te va invata cum sa iti adaptezi tinutele profesionale pentru a-ti reprezenta cu succes compania in situatii si evenimente cat mai diverse. Ti se vor pune la dispozitie exemple si ilustratii situationale variate - de la seri de networking si intalniri cu presa, pana la deschiderea unui stand expozitional, sesiuni de training si petrecerea anuala a companiei".

Programul va cuprinde Nivele de formalitate in contextul profesional; Relatia dintre domeniul de activitate, activitatile profesionale si situatie; Cum te imbraci pentru evenimente interne: AGM, team building, petrecerea de vara/ de Craciun; Tinute pentru intalnirea cu presa; Garderoba pentru evenimente externe: seri de networking, cocktailuri, conferinte, gale si ceremonii; Comunicarea prin culoare: importanta alegerii unei palete cromatice armonioase.

Costul de participare este de 80 Euro + TVA, iar inscrierile se pot face pe www.business-edu.ro/pr sau la Dora Oprea, 021-461.09.81 sau dora.oprea @ business-edu.ro. Workshop este organizat de Public Share si Image Matters.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©