Coke Live Festival aduce in Romania The Pussycat Dolls, The Prodigy si alte nume celebre

CokeLive Festival se va desfasura pe o arie de aproape 40.000 mp pe Insula Lacul Morii si in zona corespondenta de pe tarmul lacului. Doua scene, un cort cu muzica dance, camping, fotbal, patinoar vor constitui atractiile CokeLive Festival, se arata intr-un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Participantii vor avea la dispozitie o zona special amenajata pentru campare. Pentru fanii Jules Verne, Coke Live organizeaza la cerere excursii cu balonul. Pe tarm, in imediata apropiere a Insulei, va fi amplasata scena mobila Coca-Cola, unde programul "Manifest Yourself" va oferi o rampa de lansare pentru 12 trupe romanesti aflate la inceputul carierei.

"Va fi usor de intrat in atmosfera – trebuie doar sa faci o oprire la zecile de artisti ambulanti care impletesc codite, vand margele sau fac tatuaje. Poti lenevi puri si simplu pe uriasele perne chill-out care ofera o alternativa textila la iarba poienii. Si daca muzica nu e de ajuns pentru a-ti face sangele sa circule, ai la dispozitie combustibil la fata locului: terase Coca-Cola, inghetata, bere, si multe alte delicii", a spus Sorina Burlacu, organizator.

CokeLive, festival international ce-i are ca protagonisti pe The Prodigy, Incubus, The Rasmus, The Cult si multi altii, se desfasoara in perioada 23 - 24 iunie 2007, in Bucuresti, pe Insula Lacul Morii din cartierul Crangasi. In deschidere, concerte The Pussycat Dolls si Macy Gray.

"CokeLive Festival face parte din campania globala de comunicare "Sete Coca-Cola de viata" al carei concept transmite un indemn pentru a fi optimist, pentru a privi jumatatea plina a paharului, partea frumoasa a vietii si bucuria de a trai", se precizeaza in comunicat.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©