extend - o noua solutie pentru integrarea datelor din depozit cu aplicatii de tip ERP

Logicode a lansat recent o noua solutie software - extend, pentru integrarea datelor din depozit cu aplicatiile de tip ERP. Prin facilitatile pe care le ofera, "extend este o aplicatie simpla, economica, eficienta, care asigura culegerea, verificarea si transmiterea datelor din depozit in sistemul ERP al companiei", afirma reprezentantii Logicode.

extend permite realizarea operatiunilor specifice lucrului in depozit si culegerea datelor prin intermediul terminalelor mobile, echipate cu cititoare de coduri de bare. Aplicatia asista operatorul din depozit, culege si transfera datele aferente operatiunilor realizate in baza de date a sistemului ERP.

"Avantajul major al solutiei este ca extinde capabilitatile unui sistem ERP in zona operationala, prin culegerea informatiilor direct la sursa, adica in timpul desfasurarii operatiunilor din depozit. extend prezinta un raport cost-performanta foarte bun, solutia venind in intampinarea cerintelor tuturor companiilor care au implementat si utilizeaza un software ERP, dar care nu sunt multumite de functionalitatile pe partea de management al stocurilor pe care le ofera sistemul integrat", a declarat Ciprian Cosma, Director Executiv Logicode.

"Programul creeaza o punte de legatura intre terminalele mobile din depozit si sistemul de gestiune economica, asigurand integrarea datelor disponibile la nivel de depozit cu cele existente in sistemul ERP". "Prin facilitatile sale, extend este o solutie binevenita pentru companiile care folosesc un sistem ERP, deoarece raspunde unor provocari de business de care ne-am lovit de numeroase ori in relatia cu clientii nostri din ultimii ani", a adaugat Ciprian Cosma. Actuala versiune extend a fost dezvoltata pentru schimbul de date cu aplicatia ERP WinMentor, urmand sa fie lansate in viitorul apropiat versiuni extend care sa comunice si cu alte ERP-uri.

Logicode este specializata in tehnologia codurilor de bare. Logicode ofera o gama larga de solutii de etichetare, marcare industriala si culegere automata a datelor, utilizand tehnologia codurilor de bare si RFID. Logicode este partenerul unor lideri de piata precum: Intermec, Markem, Datamax, O'Neil, Avery Dennison, Casio, CipherLAB, Seagull Scientific. Din iunie 2006, compania este Microsoft Certified Partner.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©