TVR Media a lansat la Gaudeamus pachetul de DVD-uri Toate panzele sus

TVR Media a lansat in cadrul Targului International de carte Gaudeamus pachetul de 4 DVD-uri cu filmul-serial produs de Televiziunea Romana, "Toate panzele sus", se arata intr-un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

La exact 30 de ani de la lansarea initiala, "Toate panzele sus" revine pe piata romaneasca de media, total refacut si remasterizat la nivel de sunet si imagine. Filmul beneficiaza de sunet stereo si a fost prelucrat in laboratoarele KODAK Romania.

Formatul oferit pe support DVD al filmului "Toate panzele sus" cuprinde cele 12 episoade ale seriei de aventuri - productia realizata si difuzata de catre Televiziunea Romana in regia lui Mircea Muresan, dupa romanul cu acelasi titlu de Radu Tudoran.

"Povestea, care a tinut cu sufletul la gura pe copiii, adolescentii si tinerii mai multor generatii, este o pledoarie pentru prietenie, o poveste despre aventura cunoasterii, intr-o calatorie captivanta si plina de peripetii pe marile si oceanele lumii. Anton Lupan, un tanar inginer roman si capitan al goeletei Speranta, pleaca impreuna cu echipajul vasului, in cautarea lui Pierre Vaillant, prietenul sau francez, disparut dupa o infruntare cu piratii Spanu si Husein".

"Personajele lui Tudoran trec prin uragane, lupte cu pirati, capcane, impuscaturi si confruntari de poveste. Pe insula piratilor, ei gasesc o pestera cu o comoara misterioasa, dar si o "sirena" care le atrage atentia. Locul e magic si plin de mister, iar bucatarul isi pastreaza cumpatul si salveaza echipajul de la pieire. Cum? Ismail ii bate pe pirati cu un polonic de ciorba. Frumoasa Adnana, eliberata din robie devine "membra" a echipajului. Din Africa, prin stramtoarea Gibraltar, catre Montevideo si Buenos Aires pana in vestita Tara de Foc, Speranta e mereu la drum", se arata in comunicat.

Personajele din film sun Anton Lupan (Ion Besoiu), Gherasim (Ilarion Ciobanu), Ismail (Jean Constantin), Ieremia (Sebastian Papaiani), Haralamb (George Paul Avram), Mihu (Cristian Sofron), Adnana (Julietta Szony) si cainele Labus (cainele Labus).

"De cand mi-am inceput cariera, am facut tot ce mi-a stat in putinta sa-mi satisfac spectatorii. Cel mai bine m-am simtit la filmarile serialului "Toate panzele sus!" al lui Mircea Muresan, in care am interpretat cu toata inima, cu toata daruirea, personajul ISMAIL. Oamenilor le-a placut turcul meu poate si pentru faptul ca am incercat sa raman eu, omul Jean Constantin...Frumoasa poveste aventura asta cu vaporul "Speranta" petrecuta de noi cu pasiune si cu mare pe marea platoului de filmare instalat in portul Tomis-Constanta. Mi-a ramas la inima...Ce actori minunati am avut in preajma, ce echipa unita! Si Ismail al meu...! Ce personaj frumos, omenos si pitoresc...de care am ramas indragostit pe viata!", a spus Jean Constantin, alias Ismail.

 

Odata cu lansarea DVD-ului "Toate panzele sus", TVR Media a inaugurat si magazinul sau virtual pe site-ul www.tvrmedia.ro.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©