Click Mania - concurs organizat de Adevarul Magazin, Click TV si Click

In perioada 22 februarie - 20 aprilie 2008, Adevarul Magazin, Click TV si Click! desfasoara concursul "Click Mania", in cadrul caruia se ofera premii de peste 550.000 lei. Premiile puse in joc sunt in numar de 775: premii de linie (a cate 500 lei), premii de coloana (1.500 lei), premii de diagonala (5.000 lei), premii pentru numarul norocos (1.000 lei + reporturi), premii simbol instant (500 lei). De asemenea, se vor oferii si premii la extragerea finala: 1 x 50.000 lei; 5 x 5.000 lei; 25 x 1.000 lei.

Participarea la concurs presupune cautarea tichetelor de concurs din Click TV (in fiecare vineri), Click! (in fiecare duminica si luni) si Adevarul Magazin de duminica. Concursul "Click Mania", care se desfasoara pe parcursul a opt saptamani, cuprinde doua etape.

Etapa I se defasoara in perioada 22 februarie - 14 aprilie 2008. In aceasta perioada in fiecare vineri - in Click TV, duminica - in Click de duminica si luni - in Click! se gaseste cate un tichet razuibil de participare la concurs. De asemenea, in fiecare weekend in Adevarul Magazin de duminica se gasesc cate 2 tichete razuibile de concurs. Un tichet este valabil o saptamana de concurs si este diferit colorat de la o saptamana la alta, pe el fiind scrisa saptamana calendaristica pentru care este valabil.

În perioada 25 februarie – 20 aprilie 2008 in fiecare zi vor fi publicate in Click! si Adevarul cate 7 numere castigatoare si un numar norocos. Numerele castigatoare si numarul norocos, publicate in ziare intr-o saptamana (de luni pana duminica) sunt valabile numai pentru tichetul corespunzator saptamanii calendaristice respective.

Etapa I cuprinde trei sectiuni: "Careul cu numere", "Numarul norocos", "Simboluri". In cadrul sectiunii "Careul cu numere", in perioada 25 februarie – 20 aprilie 2008 in fiecare zi, vor fi publicate in Click! si Adevarul cate 7 numere castigatoare. "Verifica in fiecare zi din saptamana de concurs inscrisa pe tichet, daca cele 7 numere casigatoare publicate in ziare se regasesc in careul de pe tichet. Bifeaza zilnic numerele castigatoare in careul de pe tichet, pana in momentul in care toate numerele de pe o linie, o coloana sau o diagonala sunt bifate cu numere care au aparut zilnic in ziar, in acea saptamana. Daca ai bifat complet intr-o saptamana una din cele 7 linii, una dintre cele 7 coloane sau una dintre cele 2 diagonale, suna la unul din numerele de telefon de concurs si raspunde corect la intrebarea: "Care este titlul articolului principal de pe prima pagina a cotidianului Click!/Adevarul de astazi?" si daca raspunzi corect ai castigat!", se precizeaza in regulamentul de organizare al concursului.

Sectiunea "Numarul norocos" se desfasoara tot in perioada 25 februarie - 20 aprilie 2008 in fiecare zi si va fi publicat, in Click! si Adevarul, pe langa cele 7 numere castigatoare, si un numar norocos. "Daca ai gasit numarul norocos in careul de pe tichetul tau din saptamana corespunzatoare, si suni la unul din numerele de telefon de concurs si raspunzi corect la intrebarea "Care este titlul articolului principal de pe prima pagina a cotidianului Click! / Adevarul de astazi?" ai castigat suma alocata in acea zi pentru numarul norocos. Sunt puse in joc cate 5 premii zilnic", se mentioneaza in acelasi regulament. Daca castigatorul nu revendica premiul in aceeasi zi in care a fost publicat in ziar numarul norocos pana in ora 17:30, atunci premiul se reporteaza pentru a doua zi de concurs.

Suma de start a numarului norocos la inceputul concursului este de 1.000 lei pentru fiecare premiu. Valoarea zilnica a premiului de la numarul norocos se calculeaza prin adunarea valorilor premiilor nerevendicate la numarul norocos cu valoarea premiilor nerevendicate la careu, in ziua anterioara si impartirea sumei acestora in mod egal pentru cele 5 premii. În ultima saptamana reportul se va face pentru extragerea finala.

In cadrul celei de a treia sectiuni, "Simboluri", care se desfasoara in aceiasi perioada, se pot castiga 160 de premii. "Daca sub razuiala la sectiunea simbol gasesti 3 simboluri identice si suni la unul din numerele de telefon de concurs si raspunzi corect la intrebarea "Care este titlul articolului principal de pe prima pagina a cotidianului Click! / Adevarul de astazi?" atunci ai castigat premiul simbol. Premiile simbol se pot revendica chiar din prima zi de concurs, vineri 22 februarie 2008", este precizat in mecanismul de desfasurare al concursului. Premiile nerevendicate la sectiunea simbol la sfarsitul unei saptamani se reporteaza la extragerea finala.

Cea de a doua etapa, extragerera finala, se desfasoara in perioada 22 februarie - 6 mai 2008. La aceasta sectiune se pot castiga 31 de premii. Valoarea premiilor reportate de la etapa I, sectiunea careu si noroc, din ultima zi de concurs adunata cu valoarea premiilor simbol,reportate in fiecare saptamana la extragerea finala, vor face obiectul unei extrageri speciale in cadrul etapei a II-a. Valoarea totala a reporturilor se va impartii la valoarea de 1500 lei, suma ce constituie valoarea unui premiu special. În cazul in care valoarea totala reportata nu se va imparti exact la 1500 restul impartirii se va aduna cu unul dintre premiile speciale iar un castigator va primi suma de 1500 lei + restul pana la impartirea fixa a valorii reportului.

"Daca la sfarsitul unei saptamani de concurs nu ai castigat la nicio sectiune, mai ai o sansa! Raspunde la intrebarea de pe spatele tichetului, completeaza-l cu datele personale si trimite-l intr-un plic pe adresa: OP 33 - CP 149, Bucuresti, cu specificatia: "Pentru concursul ClickMania" pana la data de 22 aprilie 2008 sau depune-l in urna special amenajata la sediul ziarelor Click! si Adevarul din: Fabrica de Glucoza nr. 21, sector 2, Bucuresti, pana la data de 30 aprilie 2008 ora 18.00. Poti trimite mai multe plicuri, fiecare plic continand un singur tichet necastigator, completat cu raspunsul la intrebare si datele personale. Toate plicurile primite, care au stampila postei pana la data de 22 aprilie 2008 sau care au fost aduse la sediul ziarelor Click! si Adevarul pana la data de 30 aprilie 2008 ora 18:00 vor participa la extragerea finala care va avea loc in data de 2 mai 2008. Castigatorii vor fi stabiliti prin tragere la sorti, iar lista celor 31 de castigatori va fi publicata in cotidianele Click! si Adevarul, din data de 6 mai 2008", se mai precizeaza in sursa citata.

Pentru prima etapa, pentru a intra in posesia premiului de linie, coloana, diagonala, numar norocos sau simbol, castigatorii care au fost publicati in ziar si si-au revendicat premiul sunand la unul din numerele de telefon de concurs, trebuie sa prezinte tichetul castigator in original pana in data de 6 iunie 2008. Castigatorii vor semna un proces verbal cu organizatorul concursului si apoi vor intra in posesia premiului.

În cazul in care pana in data de 6 iunie 2008 castigatorii publicati in ziar, pentru etapa 1 sau pentru etapa 2, nu prezinta organizatorului tichetul castigator in original (pentru etapa 1) sau nu semneaza procesul verbal cu organizatorul sau nu pot fi contactati la telefonul si adresa completate pe talonul de participare, acestia isi vor pierde premiul, premiile astfel neacordate facand obiectul unei noi trageri la sorti in data de 30 iunie 2008. Premiile vor fi acordate astfel: 90% din valoarea totala a premiilor va fi acordata de SC Media Promovalores SRL si 10% din valoara totala a premiilor va fi acordata de SC Adevarul SA.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.