Creare Resurse Umane, o noua companie de HR
Creare Resurse Umane este o companie de HR aparuta pe piata din Romania la inceputul lui 2008. "Creare Resurse Umane este o companie ce ofera consultanta in afaceri si resurse umane. Scopul companiei este sa asigure jucatorilor din toate segmentele economiei romanesti succesul  profesional intr-o lume in continua miscare. In acest sens, Creare Resurse Umane ofera servicii atat in sectorul privat cat si in cel public: consultanta in afaceri, consultanta in resurse umane, formare personal, selectie de personal, servicii de outsourcing, gestiune personal temporar, servicii de plasare sau gestionarea programelor de formare profesionala, consultanta in materie de proiecte FSE si orientare profesionala", au precizat reprezentantii companiei.

Compania Creare Resurse Umane este infiintata de Pau Hortal cu studii de psihologie industriala si resurse umane dezvoltate printr-o experienta de 34 de ani in acest domeniu. In anul 1988, Pau Hortal a deschis in Spania propria companie - Creade, care a fost timp de 20 de ani in topul firmelor de profil spaniole si care, ulterior, a fost vanduta grupului Adecco.

"Romania a fost o descoperire pentru mine aproape acum 2 ani. Ceea ce a inceput ca o calatorie de vacanta s-a transformat intr-unul dintre proiectele mele profesionale esentiale. Cred ca motivul fundamental este ca vad in Romania Spania de acum 25 de ani si vad tinerii romani cu potential si posibilitate de a cuceri lumea", a precizat Pau Hortal, referindu-se la motivul pentru care a ales Romania pentru deschiderea acestei firme de resurse umane.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©