Congresului National al Studentilor la Comunicare - un proiect Prime Romania, 10 - 12 aprilie 2008
Prime Romania (filiala romana a Asociatiei Studentilor la Relatii Publice si Comunicare), singura asociatie studenteasca de profil din Romania, a anuntat ca intre 10 si 12 aprilie desfasoara cea de-a cincea editie a Congresului National al Studentilor la Comunicare, cu tema Responsabilitatea Sociala Corporatista. De la Atitudine la Recunoastere Sociala, la Muzeul Taranului Roman, Studioul Horia Bernea .

Evenimentul se desfasoara sub forma a doua zile de conferinte si studii de caz si o zi dedicata celor 8 workshop-uri simultane. "Scopul Congresului este sa aduca studentii interesati de domeniul Relatiilor Publice si al Comunicarii cat mai aproape de teoria si practica unui concept fara de care nu se mai poate vorbi astazi despre Management Institutional sau PR Corporatist. Invitatii alesi si campaniile ce vor fi analizate in cea de-a treia zi a Congresului sunt elementele cheie ale evenimentului. Fie ca vorbim despre consilieri de PR, directori de companii, persoane publice, fiecare a avut contact sub o forma sau alta cu aria de interes a evenimentului, impreuna putand oferi o imagine cat mai completa asupra conceptului de Responsabilitate Sociala Corporatista. Cele 8 workshop-uri ce au ca punct de plecare campanii de CSR ce au avut vizibilitate ridicata in ultimii 3 ani in Romania au rolul de a completa practic cunostintele teoretice obtinute in Primele doua zile", se precizeaza intr-un comunicat de presa transmis ziarului financiar exclusiv electronic www.SMARTfinancial.ro.

"Existenta noastra a devenit o permanenta fuga intre job, casa, prieteni, familie. De multe ori traim cu impresia ca nici nu mai stim ce data e azi, ca nu ne-am dat seama cand a inflorit copacul din fata blocului sau cand i-au cazut frunzele. De multe ori uitam care ne sunt responsabilitatile, nu neaparat fata de cei dragi, cat mai ales fata de societatea in care traim. Asa a aparut in lumea de azi un concept tot mai mult dezbatut pe scena publica din Romania: Responsabilitatea Sociala Corporatista. Congresul de anul acesta nu isi propune sa aduca in discutia tinerilor, a viitorilor oameni de PR sau manageri de companii, doar un termen la moda, ci sa prezinte o atitudine pe care tot mai multe organizatii o afiseaza in ultimul timp", a declarat Ioana Dordea, coordonator al Congresului National al Studentilor la Comunicare 2008.

Prime Romania s-a infiintat in anul 1997 in cadrul Departamentului de Comunicare Sociala si Relatii Publice al Universitatii Bucuresti. Asociatia are drept scop reprezentarea intereselor studentilor la Comunicare si Relatii Publice, stabilirea unei punti de legatura intre teorie si practica, oferirea de cunostinte complementare prin activitati extra-academice. Principalele proiecte marca Prime Romania sunt: PR Tea - o sesiune de dezbateri lunare ce iau in discutie stadiul actual al domeniului Relatiilor Publice in Romania, Proiectul 2in1 - conferinte plus training-uri complementare pe metode, tehnici si strategii de lucru adaptate diverselor parti constitutive ale Relatiilor Publice, Congresul National al Studentilor la Comunicare - intalnire anuala a practicienilor de Relatii Publice cu studentii domeniului, la nivel national, ce abordeaza teme de actualitate ale ariei de interes.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©