BiG Media Relatii Publice - agentia de PR a KD Management SA
BiG Media Relatii Publice va gestiona din luna mai 2008 contul de comunicare pentru SSIF KD Capital Management SA , membra a KD Group Slovenia. "Externalizarea serviciilor de PR ale companiei vine in contextul implementarii unei noi strategii de comunicare la nivelul grupului si al schimbarii identitatii vizuale a brandului. Obiectivele de comunicare ale KD Capital Management sunt construirea brand awarness-ului si fidelizarea clientilor. BiG Media Relatii Publice va coordona activitatile de media relations, client relations si PR online", se mentioneaza in comunicatul de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

"Am ales BiG Media Relatii Publice pe baza experientei de comunicare pe domeniul economic al agentiei. Propunerea BiG Media Relatii Publice a coincis cu cerintele de promovare ale KD Group, dar si cu viziunea noastra. Piata de investitii financiare este intr-o permanenta dezvoltare, iar informatia este un instrument foarte puternic in competitia pentru atragerea de noi clienti", a declarat Silviu Enache, presedinte al KD Capital Management.

KD Capital Management este o societate de servicii de investitii financiare avand ca principal produs Private Wealth Management (administrarea de conturi individuale). KD Capital Management este membra a KD Group Slovenia, companie cu o istorie de peste 12 ani, care gestioneaza active in valoare de un miliard de euro in tari precum Slovenia, Slovacia, Polonia, Bulgaria, Croatia, Serbia, Muntenegru, Bosnia, Luxemburg si Statele Unite ale Americii. In Romania, Grupul a inceput activitatea in 2004 si are in componenta companiile SSIF KD Capital Management, SAI KD Investments, KD Life Asigurari de Viata si KD Fond de Pensii.

"Intr-o perioada dificila pe piata bursiera, KD Capital Management a ales sa isi imbunatateasca comunicarea cu clientii sai, cu presa si cu publicul larg in general. Este un semn de maturitate si responsabilitate fata de acestia iar alegerea BiG Media Relatii Publice pentru a realiza acest demers este o provocare pentru noi. Comunicarea corecta cu presa financiara necesita nu numai cunostinte de specialitate, dar si promptitudine si seriozitate", a mentionat Bianca Preda, Managing Partner BiG Media Relatii Publice.

Big Media Relatii Publice este o agentie de PR full service lansata in Romania in anul 2005 si are in portofoliu companii si institutii precum PNTCD, UNPR, Magazinul de Case, Apel, Power Plate International, Business Network Center, Petrom Service, Egea Prod si Imprimeria Nationala.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©