Ghidul mass-media romanesti 2008, editura House of Guides, ghid recomandat de CartePremium

Ziarul financiar exclusiv electronic SMARTfinancial prezinta in mod regulat carti de business si alte carti utile mediului de afaceri, pe care le recomanda cititorilor sai. Prezentarile cartilor sunt oferite in colaborare cu libraria online www.CartePremium.ro, magazin online de carti si cadouri premium. Cartile prezentate in aceasta rubrica sunt disponibile inclusiv pe www.CartePremium.ro, unde sunt oferite alaturi de Puncte Bonus (care se transforma ulterior in reduceri de pret). CartePremium permite plata la livrare, dar daca plata este efectuata online prin card bancar, atunci costurile de livrare sunt 100% suportate de magazin oriunde in Romania, prin Posta Romana sau chiar prin curier rapid, in functie de orasele in care se expediaza comanda.

Ghidul mass-media romanesti 2008, editura House of Guides

romanesti 2008, aparut sub egida Fundatiei E.L.I.T.A. si cu sprijinul Clubului Roman de Presa, este primul si singurul produs de acest gen de pe piata de carte romaneasca.

Un produs actualizat, de la an la an, care se bucura de cea mai mare baza de date de profil din Romania.

Ghidul este, in fapt, o calauza prin lumea spectaculoasa a celei de-a patra puteri din stat – presa.

O calauza ce ofera toate informatiile necesare despre ce inseamna, care sunt, cand si unde apar sau emit mijloacele de comunicare in masa din tara noastra.

 

Cartea poate fi comandata pe CartePremium.