S-a deschis biomania.ro, magazinul online cu produse bio
biomania.ro, magazinul online cu cea mai mare gama de produse bio, s-a deschis in luna decembrie 2008 si isi asteapta cumparatorii la adresa www.biomania.ro. Produsele bio sunt apreciate de un numar tot mai mare de consumatori, in special pentru modul natural de producere, valoarea nutritiva mai mare fata de produsele obisnuite si gustul deosebit.

biomania.ro aduce intr-un singur loc cea mai mare gama de produse alimentare bio: produse de baza (ulei, faina, zahar), paste si sosuri, fructe si legume, cereale, dulciuri, sucuri naturale, lapte, mult apreciatele produse pentru copii (piureuri, sucuri de fructe, biscuiti), precum si produse fara gluten. Toate produsele biomania.ro sunt certificate la nivel de producator de catre institute din Uniunea Europeana (BioAgricert, ICEA, CCPB) cat si in Romania de catre BIO-CERT.

"Am lansat biomania.ro in primul rand din pasiunea personala pentru un mod de viata sanatos. Dupa multi ani in care am pus in cosul nostru de cumparaturi tot ce am gasit pe rafturi, cred ca a venit momentul sa alegem mai intelept ceea ce mancam", spune Nicoleta Micu, fondatorul magazinului online. Comenzile de produse la biomania.ro se pot face online si prin telefon, iar clientii au de ales intre plata cu cardul sau numerar. Livrarea se face in Bucuresti si imprejurimi prin curieri proprii in maxim 24 de ore de la comanda, dar si la nivel national prin servicii de curierat rapid.