Disney Fantasy Store se extinde in franciza
Daca noul context al pietei se face resimtit pe segmentul fashion retail pentru adulti, retailul pentru copii continua expansiunea teritoriala nationala mizand pe latura sentimentala a business-ului si nevoia de calitate, diversitate si complexitate a tinerelor mamici.

Disney Fantasy Store se subscrie trendului si continua expansiunea in regim de franciza pe parcursul noului an, vizand deschiderea de noi magazine in toate orasele tarii cu o populatie de peste 200.000 de locuitori, in locatii din noi proiecte de centre comerciale sau spatii stradale ultracentrale, cu trafic pietonal intens.

Masterlicenta pentru Romania si Moldova si semneaza in anul 2007, compania Linemat International mizand pe succesul personajelor din benzile de desene animate (Mickey Mouse, Barbie, Looney Tunes) care vor prinde si la nivel national.

Pana la finele anului 2009, Disney Fantasy Store urmareste inaugurarea a inca trei noi magazine in regim de franciza la nivel national.

Pentru un viitor partener francizat, franciza Disney Fantasy Store ofera o serie de avantaje: reinnoirea saptamanala a stocului de marfa, adaosuri comerciale atractive, posibilitatea replicarii modelului de business pe diferite tipologii de locatie (magazine mono label sau cornere in magazine din acelasi domeniu de activitate), in functie de specificul pietei locale.

Investitia de start-up up difera in raport de tipul locatiei: magazin de tip monolabel sau corner in magazine cu acelasi profil de activitate.

Pentru o suparafata recomandata de minim 60 mp, investitia de start up necesara pentru deschiderea magazinului Disney Fantasy Store este de aprox. 70.000 Euro din care taxa de intrare in reteaua de franciza reprezentand 20.000 Euro, la care se adauga costurile de amenajare ale spatiului, alaturi de stocul initial de marfa.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©