TOYfun.ro, noul magazin online marca FiT Distribution
FiT Distribution a lansat, în cadrul diviziei sale online, magazinul www.toyfun.ro, specializat în vânzarea de jucării şi produse pentru copii. TOYfun.ro se alătură celorlalte magazine online din grup: PCfun.ro (principalul magazin online al grupului cu activităţi în zona de vânzări IT şi comunicaţii), ElectroFun.ro (magazin specializat de produse electronice şi electrocasnice), ShopIT.ro (magazin adresat în principal vânzărilor de componente de calculator).

"TOYfun.ro reprezintă încă un pas pe care FiT Distribution îl face în diversificarea activităţilor de comerţ online, iar prin utilizarea unei platforme logistice şi de back-office comune, grupul realizează economii de costuri şi sinergii în activitatea diverselor magazine online administrate", a declarat Magda Stoica, Project Manager TOYfun.ro.

"Ca obiective de business, ne propunem ca magazinul TOYfun.ro să atingă o cifră de afaceri de aproximativ 450.000 euro până la sfârşitul anului 2009, iar pentru anul 2010, primul an complet de activitate, cifra de afaceri proiectată este de 1,2 milioane euro. Astfel, vizăm pentru următoarele 12 până la 18 luni să atingem o cotă de piaţă de 35% din vânzările online de jucării din România", a declarat Marius Ghenea, preşedinte FiT Distribution.

Pentru perioada de până la 1 iunie, TOYfun.ro pregăteşte oferte speciale precum acordarea unui voucher gratuit de cumpărături în valoare de 50 RON, utilizabil în PCfun.ro sau ElectroFun.ro, pentru orice cumpărător care achiziţionează produse în valoare de minim 200 RON de la TOYfun.ro.

TOYfun.ro va lansa în zilele următoare, de asemenea, un concurs de creaţie pentru copii, aceştia fiind invitaţi să preia în fiecare zi poza unui produs selecţionat de pe site-ul www.toyfun.ro, să o modifice într-un mod cât mai creativ, utilizând computerul şi apoi să o încarce pe blog-ul acestui concurs. Câştigătorul concursului, ales prin vot online, va primi ca premiu un notebook marca Dell de la PCfun.ro.

De asemenea, TOYfun.ro va organiza în perioada lansării site-ului un turneu de jocuri pentru console: Xbox, PlayStation, Wii, la care pot participa copii cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani. Aceştia se vor întrece în diverse concursuri de tipul: curse de Formula 1, tenis, fotbal, chiar pe consolele puse la dispoziţie de TOYfun.ro