Computer Troubleshooters a anuntat intrarea in franciza a unei noi companii, pe piata IT bucuresteana
Computer Troubleshooters, o franciză multinaţională pe servicii IT prezentă în România din anul 2005, cu o cotă de piaţă (pe service IT exclusiv) de peste 10%, cu francizaţi în 11 oraşe din ţară, a anuntat intrarea unui nou francizat pe Bucureşti, ce va acoperi sectorul 3 al oraşului.

Noul francizat, condus de domnul Csaba Anghel Nagy, este o companie specializată în programe informatice pentru contabilitate, salarii, facturare, aplicaţii complexe de management al societăţilor comerciale, administrare baze de date şi reţele de calcul în sistem multi-environment (Windows, Linux, NetWare).

Franciza Computer Tropubleshooters ce va acoperi sectorul 3 intenţionează să asigure asistenţă de specialitate firmelor şi persoanelor fizice în depanarea hard şi soft a calculatoarelor, de asemenea, aplicaţii orientate dupa necesitătile clientului. Francizatul mizează pe o cifră de afaceri medie lunară de 7000 - 8000 euro/tehnician.

"Am ales să mă alătur echipei Computer Troubleshooter pentru că activitatea mea în Bucureşti este la început iar franciza mă poate ajuta în mediatizarea şi extinderea afacerii mele. Totodată, pot să contribui la diversificarea serviciilor oferite de colegii din franciză".

În 2009, Computer Troubleshooters România previzionează o creştere cu 50 % în ceea ce priveşte numărul de clienţi, iar pe partea de francizaţi, cel puţin 8 francizaţi în 2009. Datorită cererii, Computer Troubleshooters îşi propune să ajungă la rata de 1 francizat la 2-3 luni, în 2009.

În 2008, cota de piaţă a companiei a crescut cu 30 %, pentru 2009 franciza multinaţională de IT propunându-şi să ajungă la 15 % - 16 % din piaţa Românească de servicii IT.Venitul pe un angajat obţinut în 2007 de un singur francizat, a fost de aproximativ 70.000 de euro.

"Targetul Computer Troubleshooters pe 2009 este să ajungă la 20 francizaţi până la sfârşitul anului, urmărind în mod special oraşele cu peste 50.000 de locuitori cum ar fi Braşov, Satu Mare, Baia Mare, Arad, Iaşi, Constanţa", spune Csaba Anghel Nagy, Director Computer Troubleshooters Bucureşti, sector 3.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©