Credit Team, distinsa cu Trofeul si Diploma de Excelenta ale Asociatiei Romane de Franciza
Compania Credit Team a fost premiata cu Trofeul si Diploma de Excelenta ale Asociatiei Romane de Franciza, pentru rezultatele deosebite inregistrate in cursul anului 2008, in calitate de francizor. Evenimentul a avut loc in sala Constantin Brancusi a Palatului Parlamentului si a reunit francizori, master francizati, specialisti in implementarea programelor de franciza, inventatori, antreprenori si reprezentati mass-media.

In cadrul festivitatii, Credit Team a primit Trofeul de Excelenta din partea Asociatiei Romane de franciza, precum si Diploma de Excelenta pentru franciza "Credit Team", cu precizarea "pentru solutii de criza".

Presedintele Credit Team, Felix Nacea, a vorbit publicului despre rolul brokerajului bancar, despre componenta retelei Credit Team, la nivel national si despre nevoia de sustinere constanta a programelor de franciza in Romania, rol pe care ARF si l-a asumat in mod ferm in ultimii doi ani.

In cadrul discutiilor purtate cu mass-media, dupa incheierea decernarii premiilor, reprezentantii Credit Team au indicat solutiile in contextul crizei economice, atat pentru brokerii de credite si pentru orice alta initiativa antreprenoriala, cat si pentru persoanele interesate de obtinerea finantarii.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©