transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

service frigidere reparatii

Creare magazin online

Curierat rapid Bucuresti

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-02-2009

100.000 de copii din Romania vor invata alfabetul colectarii selective a ambalajelor

100.000 de copii din Romania vor invata alfabetul colectarii selective a ambalajelor
 Alte stiri la aceasta categorie
Eco-Rom Ambalaje a lansat la nivel national un program prin care sprijina educatia ecologica despre colectarea selectiva. Programul consta în distribuirea manualului "Învatam sa reciclam amabalajele" în scolile din localitatile în care se desfasoara colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje. Totodata, a fost realizata si versiunea on-line a manualului, însotita de jocuri interactive, accesibile pe www.ecoromambalaje.ro.

În anul 2009, manualul "Învatam sa reciclam ambalajele" va ajunge în 25 de localitati din tara si în sectoarele 3 si 6 din Bucuresti, fiind accesibil unui numar de aproximativ 100.000 de elevi de clasa a III-a din 189 de scoli. Localitatile în care va fi implementat programul fac parte din cele 42 de orase în care exista infrastructura pentru colectare selectiva, numar ce urmeaza sa creasca în 2009 si 2010.

Demarat ca actiune-pilot în 2008, programul de educatie ecologica al Eco-Rom Ambalaje s-a desfasurat în 4 orase, cuprinzând 2.200 de elevi din 39 de scoli. Rezultatele foarte bune au dus la extinderea la nivel national a programului.

"Învatam sa reciclam ambalajele" reprezinta un auxiliar curricular pentru clasele a III-a si a IV-a realizat de catre ARAM (Asociatia Româna pentru Ambalaje si Mediu) în cadrul Programului National Educatie pentru Sanatate în Scoala Româneasca, în parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii si finantat de Eco-Rom Ambalaje.
Manualul este însotit de un Material Informativ referitor la gestionarea deseurilor de ambalaje, destinat sprijinirii profesorilor în derularea cursurilor privind colectarea selectiva si reciclarea.

"Acest proiect educational s-a bucurat de un real succes atat în rândul scolilor cât si al autoritatilor de mediu si al celor administrative de la nivel central si local. Eco-Rom Ambalaje a înteles necesitatea unui astfel de manual ca sprijin pentru toate proiectele si initiativele educationale ecologice, întrucât pâna în acest moment nu a existat un material destinat copiilor, care sa cuprinda informatii despre colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje si reciclarea acestora. Eco-Rom Ambalaje, prin aportul industriei, a sprijinit realizarea manualului si distributia acestuia în scolile din România", a declarat Mugurel Radulescu, Presedinte Eco-Rom Ambalaje.

Lansarea a avut loc la Colegiul National “Elena Cuza" din sectorul 6. Cu aceasta ocazie, a fost prezentata si sectiunea site-ului Eco-Rom Ambalaje dedicata copiilor, unde acestia pot vizualiza versiunea on-line a manualului si pot învata despre colectarea selectiva prin intermediul unor jocuri interactive.

Eco-Rom Ambalaje SA are un portofoliu de peste 1.100 de operatori economici pentru care duce la îndeplinire obligatiile legale privind reciclarea si valorificarea deseurilor de ambalaje pe care acestia le genereaza. Compania detine licenta marcii internationale "Der Grüne Punkt" în România, aceasta indicând consumatorilor ca firma producatoare contribuie financiar la protectia mediului. Eco-Rom Ambalaje are parteneriate cu peste 150 de companii din domeniul managementului deseurilor si realizeaza programe de colectare selectiva a deseurilor în 42 de localitati din România.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar