transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-02-2008

GE - cea mai mare uzina de desalinizare a apei de mare din Africa

GE - cea mai mare uzina de desalinizare a apei de mare din Africa
 Alte stiri la aceasta categorie

Presedintele Algeriei, Abdelaziz Bouteflika şi Jeff Garwood, Preşedinte şi CEO, GE Water & Process Technologies, o unitate a General Electric Company, a inaugurat recent Uzina Hamma pentru Desalinizarea Apei de Mare (SWDP), în valoare de 250 milioane USD. Prin acest proiect se încearcă rezolvarea crizei persistentă de apă potabilă cu care se confruntă oraşul Alger din Algeria.

Finalizată în conformitate cu estimările iniţiale pentru termene şi buget, într-un interval de 24 de luni, uzina Hamma utilizează membranele performante pentru osmoză inversă, certificate de tehnologiile GE ecomagination, pentru a purifica până la 200.000 metri cubi (53 milioane galoane) de apă de mare pe zi – asigurând astfel o sursă de apă potabilă rezistentă, neafectată de secetă, unui număr de până la două milioane de algerieni.

Timp de mai mulţi ani, asigurarea unor resurse adecvate de apă în Alger a fost aproape imposibil de realizat întrucât cererea casnică şi industrială depăşeau considerabil resursele disponibile. Peste 2,5 milioane locuitori ai regiunilor rurale s-au strămutat în oraşul Alger în ultima jumătate de secol crescând semnificativ populaţia locală şi solicitând puternic sursele de apă şi infrastructura oraşului. Ca urmare, locuitorii se confruntau cu lipsa gravă a apei, ajungând adesea să primească apă doar pentru câteva ore pe zi sau numai o dată la trei zile.

"Suntem mândri să fim parteneri în cadrul Uzinei Hamma pentru Desalinizarea Apei de Mare. Este un exemplu excelent asupra modului în care parteneriatele public-private pot contribui la rezolvarea anumitor probleme urgente legate de apă", a declarat Garwood."Parteneriatele cum este acesta, încheiat cu Guvernul Algeriei şi AEC, combinate cu extinderea noastră globală, capabilităţile de finanţare şi portofoliul amplu de echipamente, substanţe chimice şi servicii, plasează GE în poziţia unică de a oferi soluţii pentru problemele tot mai mari ale lumii, referitoare la apă. Eforturile noastre în această direcţie continuă să ia proporţii, iar în 2008 estimăm că vom extinde proiectele pe scară mare ale GE, precum Hamma, cu 80%. Suntem încântaţi de perspectivele noastre pentru anul viitor şi aşteptăm cu nerăbdare să oferim soluţii de tratare accesibile, livrate în limitele de timp şi de buget fixate, pentru clienţi din întreaga lume."

Uzina Hamma este şi prima uzină de desalinizare prin osmoză inversă din Africa de Nord finanţată de o companie mixtă, care combină investiţii de capital publice şi private. Compania dedicată acestui proiect, Hamma Water Desalination SpA, beneficiază de o finanţare de 70% furnizată de GE şi completată de 30% din partea Companiei Naţionale de Stat pentru Energie din Algeria. The Overseas Private Investment Company, care ajută companiile din SUA să investească pe pieţele noi, emergente, din străinătate, a finanţat acest proiect cu 200 milioane USD.

În plus, GE a primit un contract pe 25 de ani pentru operarea şi întreţinerea uzinei. Prin deschiderea Uzinei Hamma, GE continuă să îşi consolideze poziţia de lider în furnizarea de uzine de mari proporţii pentru desalinizarea apei de mare, care utilizează tehnologia performantă cu membrane, certificată ecomagination, pentru a crea noi surse de apă potabilă curată.

Tehnologia de desalinizare a GE este utilizată la ora actuală în peste 1 500 uzine din întreaga lume, furnizând peste 7,5 miliarde litri (2 miliarde galoane) de apă potabilă pe zi pentru consum municipal, industrial şi agricol. Produsele GE ecomagination sunt verificate independent, pentru a contribui la rezolvarea unor probleme ecologice dificile, producând surse abundente de apă curată; surse de energie mai curate şi mai eficiente şi emisii reduse de gaze de seră.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar