transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-10-2008

ProLogis a inchiriat 7200 metri patrati companiei Gebruder Weiss

ProLogis a inchiriat 7200 metri patrati companiei Gebruder Weiss
 Alte stiri la aceasta categorie

ProLogis, cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de distributie din lume, a anuntat ca a inchiriat 7.200 de metri patrati in Ungaria companiei Gebrüder Weiss, cel mai mare furnizor de servicii logistice si transport din Austria, cu operatiuni in Europa, Asia si Statele Unite, informeaza un comunicat de presa al companiei.

Gebrüder Weiss va inchiria spatiul in cladirea nr. 6 din ProLogis Park Budapest-Sziget, un parc logistic la cele mai inalte standarde, amplasat la 15 km sud de Budapesta. Compania intentioneaza sa utilizeze acest spatiu drept centru regional de distributie, prin care sa isi deserveasca baza de clienti tot mai extinsa, din Europa Centrala.

"Suntem foarte incantati sa inchiriem acest spatiu de distributie companiei Gebrüder Weiss in Ungaria", a declarat László Kemenes, Vicepresedinte ProLogis pentru Ungaria. "Gebrüder Weiss este una dintre cele mai importante companii logistice din Europa si suntem mandri sa fim furnizorul sau de spatii logistice prin aceasta locatie".

"Scopul nostru este sa ne extindem in regiunea Europei Centrale si de Est, astfel incat Gebrüder Weiss sa isi continue programul amplu de investitii si dezvoltare in Ungaria", a spus Balázs Bencsics, Manager Logistica in cadrul Gebrüder Weiss. "Am ales ProLogis pentru extinderea operatiunilor noastre deoarece aceasta companie intelege cerintele noastre legate de spatiile de distributie si garanteaza solutii de depozitare la cele mai inalte standarde de calitate si fiabilitate".ProLogis Park Budapest-Sziget este conectat la reteaua nationala si internationala de trafic prin autostrada M0, in partea de sud a orasului Budapesta. Autostrada M0 ofera un acces rapid si eficient la aeroportul international si la autostrazile M1, M7 si M5, oferind astfel o locatie strategica pentru activitatile de distributie. ProLogis Park Budapest-Sziget cuprinde in prezent sase cladiri, cu o suprafata totala de peste 101.400 m2 de spatii logistice si de birouri.

Printre clientii ProLogis din cadrul ProLogis Park Budapest-Sziget se numara: Schneider Electric, NCR, Filtrona, Quadrant, Transped, Rhenus, KS, Uti Hungary, DHL, ADR Logistics.

La data de 30 iunie 2008, platforma ProLogis in Europa Centrala si de Est totaliza peste 3,3 milioane de m2 de spatii industriale detinute, administrate sau in curs de dezvoltare, concentrate pe piete cheie ca Polonia, Ungaria, Romania, Republica Ceha si Slovacia.

ProLogis este cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie, cu operatiuni pe 132 piete din America de Nord, Europa si Asia. Societatea detine 40,4 miliarde $ de active, in proprietate, administrare si aflate in curs de dezvoltare, care includ 50,4 milioane m², in 2.884 proprietati, la 30 iunie 2008.

 

Printre clientii ProLogis se numara producatori, firme de retail, societati de transport, furnizori de servicii logistice si alte societati cu activitati de distributie la scara larga. Cu sediul in Denver, Colorado, ProLogis are peste 1.500 de angajati in intreaga lume.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar