transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-01-2009

Cetelem si PCfun.ro au lansat RateWebShop, cea mai simpla platforma pentru credite exclusiv in mediul online

Cetelem si PCfun.ro au lansat RateWebShop, cea mai simpla platforma pentru credite exclusiv in mediul online
 Alte stiri la aceasta categorie
PCfun.ro, magazin online în domeniul produselor IT, electronice si telefoanelor mobile, a anuntat disponibilitatea în premiera în România a platformei de creditare RateWebShop, o platforma implementata de Cetelem IFN si destinata exclusiv magazinelor online, o solutie de succes în tarile vest-europene si care reprezinta în acest moment cea mai simpla aplicatie din mediul online.

"Indiferent de contextul pietei legat de creditele de consum, PCfun îsi considera fiecare aspect al interactiunii clientilor sai cu magazinul, obiectivul nostru fiind sa oferim o experienta de cumparare cât mai placuta. RateWebShop este un produs si în acelasi timp o platforma de credit creata special pentru online si care corespunde perfect obiectivelor nostre. Pentru implementarea acestui sistem, discutiile cu Cetelem au început înca din ultimul semestru al anului 2008, fiind în acest moment singurii care au dezvoltat o platforma de credite exclusiv online", a declarat Madalin Durca, director de marketing PCfun.ro.

Prin noul sistem, aplicantul creditului poate vedea valoarea ratei prezentate la fiecare produs înainte de a lua decizia de cumparare, putând astfel evalua daca acesta corespunde bugetului sau. Valoarea minima de creditare este de 300 RON, iar dobânda este fixa pe toata durata creditului. În plus, totul se desfasoara exclusiv online, fara vizite la consultanti, PCfun beneficiind în prezent de cea mai avansata platforma de creditare online din România.

"RateWebShop, noul serviciu de finantare in magazinele on-line este un produs inovativ, special gandit de Cetelem pentru a facilita decizia de cumparare a potentialul client. Ratele fixe, in lei, pe toata durata creditarii sustin principiul creditului responsabil, un credit ce ofera clientilor atat rezolvarea unei nevoi financiare, cat si confortul si stabilitatea oferite de o solutie de finantare transparenta.
RateWebShop este un produs ce completeaza portofoliul nostru de produse de creditare on-line, un produs actualmente unic pe piata romaneasca", a declarat Daniel Boaje, Director General Cetelem IFN.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar