transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-01-2009

Intel a inregistrat un venit de 8,2 miliarde de dolari pe al patrulea trimestru

Intel a inregistrat un venit de 8,2 miliarde de dolari pe al patrulea trimestru
 Alte stiri la aceasta categorie
Intel Corporation a raportat venitul pe al patrulea trimestru de 8,2 miliarde de dolari, venituri operationale de 1,5 miliarde de dolari, venit net de 234 milioane de dolari si câstiguri pe actiune (CPA) de 4 centi. Rezultatele includ si un miliard de dolari reprezentat de impactul negativ al reducerii valorii investitiilor în compania Clearwire.

Pentru 2008, Intel a declarat un venit de 37,6 miliarde de dolari, venituri operationale de 9 miliarde de dolari, un venit net de 5,3 miliarde de dolari si CPA de 92 de centi. Intel a înregistrat aproximativ 11 miliarde de dolari în numerar din operatiuni, a platit dividende în numerar în suma de 3,1 miliarde de dolari si a folosit 7,1 miliarde de dolari pentru reachizitionarea a 324 milioane parti sociale din capitalul initial.

"Economia si industria se afla în plin proces de reasezare din care vor rezulta cresteri", a precizat Paul Otellini, Presedinte si Director General Intel. "Cu toate ca situatia este incerta, strategia noastra de business este mai concentrata ca niciodata. Intel va continua sa dezvolte produse inovative, sa se dezvolte pe piete noi si sa implementeze activitatile de eficientizare care au înglobat deja costuri de peste 3 miliarde de dolari din 2006. Intel s-a mai confruntat cu situatii dificile în trecut si stim ce avem de facut pentru a avea succes si în continuare. Noile noastre tehnologii si produse ne vor ajuta sa înregistram o crestere a cotei de piata si sa prosperam atunci când economia îsi va reveni".


Perspectivele economice ale Intel nu includ potentialul impact al unor fuziuni, achizitii, transferuri de titluri sau alte combinari care ar putea fi definitivate dupa 14 Ian. Din cauza neîncrederii actuale în conditiile economice globale este destul de dificil sa se preconizeze cererea de produse si alte chestiuni conexe si este foarte probabil ca rezultatele prezente ale Intel sa difere din punct de vedere material de cele preconizate. În consecinta, compania furnizeaza mai putine indicatii privind cantitatea decât în trimestrele precedente.

Pe durata trimestrului, reprezentantii Intel pot reitera perspectivele economice în cursul întâlnirilor cu investitorii, analistii de investitii, media si cu alte persoane. De la închiderea anului financiar în 27 februarie si pâna la publicarea declaratiei de venit a companiei pentru primul trimestru, Intel va pastra "Quiet Period" pe durata careia perspectivele economice declarate în comunicatele de presa ale companiei si în declaratiile depuse la SEC vor fi considerate a fi depasite, referindu-se doar la perioada precedenta "Quiet Period" si nefiind actualizate de catre companie.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar