transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

service frigidere reparatii

Creare magazin online

Curierat rapid Bucuresti

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-05-2009

Investitie de 6 milioane Euro in cel mai mare spa din Romania, Cocor SPA Neptun

Investitie de 6 milioane Euro in cel mai mare spa din Romania, Cocor SPA Neptun
 Alte stiri la aceasta categorie

Cocor SPA, cel mai nou si cel mai mare spa din Romania, situat in incinta complexului hotelier Cocor, si-a lansat serviciile in prezenta Ministrului Turismului, Elena Udrea, pe 16 mai.

Cocor SPA, situat in statiunea Neptun-Olimp in cadrul Hotelului Cocor este un destination spa si se intinde pe o suprafata de 3.000 mp, investitia fiind de aproximativ 6 milioane Euro.

Mai mult, Cocor SPA a devenit membru International Spa Association in februarie 2009, fiind singurul spa din Romania afiliat la aceasta organizatie. ISPA este lider in promovarea conceptului de wellness care are drept scop certificarea si mentinerea calitatii in industria spa. Apartenenta la aceasta organizatie reprezinta garantia serviciilor de inalta clasa.

Tocmai de aceea, Cocor SPA a fost gandit ca locul in care turistii romani si straini pot evada din stresul vietii moderne si pot patrunde intr-o oaza de calm si de pace unde li se va acorda toata atentia cuvenita.

 

Spa-ul ofera clientilor programe individuale care ii vor ajuta sa inlature stresul, sa simta efectele detoxifierii, sa-si recapete energia si frumusetea. Cocor SPA ofera o selectie de tratamente de la cele traditionale pana la cele contemporane, toate fiind croite pe dorintele si nevoile fiecarui oaspete."Ne bucuram ca am reusit sa finalizam cu succes acest proiect de dezvoltare a serviciilor oferite de Hotel Cocor si asteptam oaspetii sa se relaxeze si sa se bucure de efectele curative ale tratamentelor si terapiilor pe care Cocor SPA le pune la dispozitie", declara Lacramioara Moroianu, Spa Manager, Cocor SPA.
"Le promitem clientilor ca aici vor descoperi adevarata stare de bine si isi vor regasi armonia interioara intr-un cadru natural la malul marii", sustine managerul spa-ului.

Pentru a oferi servicii de calitate, in dezvoltarea proiectului Cocor SPA colaborat cu diferiti furnizori din strainatate pentru a achizitiona echipamente de ultima generatie. Astfel, echipamentele medicale sunt furnizate de compania Unbescheiden Baden Baden Germania, cele de beauty poarta amprenta Iontomed, Germania, cele pentru sala de fitness sunt asigurate de catre compania italiana Tehnogym, iar sauna si dusurile emotionale apartin companiei austriece Thermarium. De asemenea, intreaga consultanta in comunicare si marketing a fost oferita de We-wellness, Italia.

"Cocor are in vedere extinderea Cocor SPA in Bucuresti cu un Day Spa la etajul 3 din Cocor Luxury Store care se va deschide in 15 Noiembrie 2009", mai declara Lacramioara Moroianu.

Cel mai nou centru SPA din Romania aflat pe litoralul Marii Negre pune la dispozitia clientilor un meniu complet de servicii spa, tratamente traditionale, masaje, hidrocolonoterapie, terapii faciale, exfolieri si impachetari, toate fiind realizate in cele 25 de cabinete distribuite pe 3 etaje. Cocor SPA este alcatuit din 4 sectoare diferite, dupa cum urmeaza: Clinique Medical SPA, Wellness Oasis, Spa Suite, Thermarium & Pool .

Targetul destination spa-ului este format din persoane cu varste intre 25 si 60 ani, studii superioare (manageri, directori de companii, antreprenori etc.), venituri medii si peste medii in cautare de servicii de sanatate, relaxare si wellness.

Prima categorie de consumatori sunt cei interesati de servicii de recuperare medicala, preventie sau ameliorarea diferitelor afectiuni.

Spa-ul se adreseaza atat clientilor interesati de servicii complexe de detoxifiere, anti-aging, slabire, cat si persoanelor care au nevoie de relaxare profunda. In ceea ce priveste clientii, Cocor SPA are ca obiectiv principal transformarea romanilor consumatori de servicii spa in strainatate in consumatori fideli ai centrului din Neptun, precum si educarea populatiei Romaniei in ceea ce priveste importanta unor astfel de terapii realizate intr-un cadru standardizat si de catre profesionisti.

Un al treilea target este format din turistii straini care trebuie sa perceapa Romania ca potentiala destinatie de vacanta spa.

"La 1 decembrie am lansat Cocor MediaChannel, cea mai mare mediafatada din Europa cu 3300mp, astazi lansam Cocor SPA cel mai mare centru de SPA din Romania cu 3000mp, iar pe 15 noiembrie va invitam la deschiderea Cocor Luxury Store, cea mai importanta investitie privata din Centrul Istoric al Bucurestiului in valoare de 25 milioane euro. Un investitor puternic vede in criza economica o oportunitate si nu un obstacol", conchide Dan Barbulescu, presedintele Consilului de Administratie al Cocor SA.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Stretch
Slam dunkin like Shaqulile O'Neal, if he wrote informative articles.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar