transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-07-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-07-2006

Trustul de Montaj Utilaj Chimic Bucuresti lucreaza cu Siveco Applications

Trustul de Montaj Utilaj Chimic Bucuresti lucreaza cu Siveco Applications
 Alte stiri la aceasta categorie

Recent, portofoliul de clienti al SIiveco Romania s-a imbogatit cu un nume de referinta in domeniul constructii montaj - TMUCB SA. Trustul de Montaj Utilaj Chimic Bucuresti este una dintre cele mai mari companii ce activeaza in industria petrochimica, se subliniaza intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

Compania realizeaza lucrari complexe de montaj si instalari de utilaje si sisteme de conducte pentru industria chimica si petrochimica, metalurgica, a cimentului, celulozei, fiind specializata in proiectarea, fabricarea, asamblarea si montajul utilajelor si echipamentelor tehnologice, a rezervoarelor de stocare pentru benzinarii, a sistemelor de conducte, a structurilor metalice.

"Conducerea TMUCB SA a ales Sistemul Integrat Siveco Applications. Aplicatiile pentru Managementul Financiar - Contabil, Managementul Mijloacelor Fixe si al Obiectelor de Inventar, Managementul Contractelor, Managementul Productiei, Mangementul Stocurilor si Achizitiilor, Mangementul Mentenantei, Mangementul Resurselor Umane si Salarizarea personalului precum si Sistemul de Management Siveco Business Analyzer, achizitionate recent de companie, ofera toate functionalitatile necesare optimizarii proceselor de baza din cadrul TMUCB", au declarat oficialii Siveco Romania.

Obiectivele procesului sunt eliminarea oricarei deficiente în procesul de productie, derularea în conditii optime a activitatilor de montaj prin prevenirea oricaror neconcordante în etapele proceselor de productie, desfasurarea activitatii în deplina conformitate cu legislatia în vigoare si cu reglementarile de mediu si calitate.

"Suntem onorati ca TMUCB SA a ales solutia noastra informatica de management al afacerilor. Fiecare nou proiect reprezinta pentru noi o mare responsabilitate, dar sunt convins ca implementarea Siveco Applicationas la TMUCB SA va fi un succes atât pentru noi cât si pentru noul nostru client. Echipa Siveco Romania este o echipa experimentata de profesionisti, capabila sa asigure nivelul de calitate declarat în fiecare etapa a procesului de implementare", spune Sorin Dimofte, Director Departament Vanzari Directe si Consultanta din cadrul Siveco Romania.

 

Sursa: Rompres & SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar